Miracleee rabiayldrm üzülmeyin lütfen ama bende göremedim. Ama benim de fotoğrafta görünmeyen çizgi çıkmıştı zor görüyordum hamileymisim. Ama kimyasal oldu. İnşallah sizin sagliklica olur en yakın zamanda 🤲
rabiayldrm Miracleee üzülmedim üzülmedim Ama şimdi mesela çok belirgin vakit geçince. Kuruma çizgisi hiç olmamıştı şimdiye kadar kuruma olduğunu da zannetmiyorum açıkçası belirtilerim hamileliği getiriyor aklıma ama biraz daha bekleyeceğim emin olmak için Regl 3 gün gecikti İlk hamileliğimde regl 4 gün gecikince öğrenmiştim
rabiayldrm rabiayldrm 30 ekimde kürtaj oldum bende 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Doktor en az 2 ay beklememi istedi ama rabbim kimseye yaşatmasın psikolojisi çok başka. 1 regl geçtikten sonra denedik ovulasyon testi de kullandım Nasip bakalım rabbim inşallah size de bana da hayırlısıyla nasip etsin 🫶
rabiayldrm Miracleee regl 3 gün gecikti Bel ve sırt ağrım var hatta birkaç gün çok fazlaydı geceleri uyuyamadım bir de sağ kasığıma ağrı giriyor bazen
Nfskdrnfs Mom6535 merhabâ bugün acile gittim değerim 494 olmuş doktor iki gün sonra gel kan alalım değerine tekrar bakalım dedi
Mom6535 Nfskdrnfs çok sevindim canım ben daha kan vermedim hasta da olmadım kar kış heryer gidemedim bir türlü ❤️🫶
Nfskdrnfs Mom6535 merhaba bugün kan sonucum 649 oldu ama kese yok dedi acil doktoru bide dış gebelikte görmedim dedi
rabiayldrm maviskokiz hamile kaldığım vakitte regl bittikten 2 gün sonra olmuştu Değişken yani yumurtlama herkeste aynı değil
kubrabayrakliii rabiayldrm bende çok silik bir çizgi görüyorum bende çok erken öğrendim hamile olduğumu şüphe içindeydim bence kan ver ve netleştir hayırlı olsun eğer varsa
tomrisinaannesi Merhaba bende çok silik bir çizgi görüyorum ve bende aşırı erken öğrenmiştim betam 155’di yani testlerim de silik çıkmıştı böyle şu an 34 haftalık gebeyim dualarımdasınız inşallah yeni yıla anne olarak girersiniz 🩷
Mom6535 Nfskdrnfs canım bu değerle zaten kese gözükmez ki 1500 olunca vajinal ultrasonda görülmese bir endişe olur 3 binde karından görünüyor vajinal olarak 3 binde de görülmüyorsa dış gebelik diyebilir
Mom6535 Nfskdrnfs kese vajinal olarak 1500 is 2000 arası gözükür yani aslında 5 gün sonra görülebilir rahatlıkla bence ❤️🫶