Mom6535 rabiayldrm bu markalar yalancı pozitif veriyor artımed ,daysdıctor falan bu markada sürekli yalancı net pozitif gördüm kan negatifti prdoctor ile denetin
rabiayldrm Mom6535 İnternetten prodoctor aldım burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle 1 hafta daha bekleyeceğim inşallah bakalım
Mom6535 Nfskdrnfs eğer 199 çıkmışsa değeriniz bu hamilelik demek 5 üstü gebelik çünkü yanlış birseye bakıyor olabilir misin acaba resim yüklersen buraya beta hcg için söyleriz sana
Mom6535 Nfskdrnfs Bak canım sonuç yazıyor bu şekildeyse sonuç zaten yüksek yazar hamile değilsen eğer 0.11 0.199 gibi sayılar yazar arama motoruna e nabızda beta hcg yaz direk referans aralığıyla sana anlayabileceğin şekilde düşer
Mom6535 Nfskdrnfs Bu şekildeyse eğer direk değer yazan yeri oku noktayla falansa yaz buraya söyliyim sana bu şekilde de olabilir ekranın çünkü
Nfskdrnfs Mom6535 Mom6535 benimde bu şekilde referans aralığı 5 yanında değer var değerde de 199 yazıyor
Mom6535 Nfskdrnfs müjdemi isterim😂😂iki günde bir takip et betanı sonra zaten doktor sana gün verir değerlerin güzel artarsa
Nfskdrnfs Mom6535 yaaa gerçekten mi Allah’ım inşallah güzel haberlerle dönerim size ayrıca adetimin geçikme günü bugün 4 oldu haftaya tekrar kan vermeye gidicem inşallah güzel haberle gelirim
Mom6535 Nfskdrnfs inşallah güzel şekilde artar betan canım Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🩷🤲
Nfskdrnfs Mom6535 merhabâ bugün acile gittim değerim 494 olmuş doktor iki gün sonra gel kan alalım değerine tekrar bakalım dedi