Caglacolak5237 Kızlar suyum geldi 5 gün önce ciğer geliştirici vuruldum 2 doz şimdi 34+6 yız. Yatışım yapıldı bebeğim en son makat gelişti dönmedi ise sezaryen olcam döndü ise normal olucam. Dualarınıza çok ihtiyacımız var dua edin inci kızım yanımda kalsın❤️
umrumdadegil Caglacolak5237 sağlıkla gelsin inşallah canım kötü bir hafta değil moralini bozma ciğer geliştirici de vurulmuş zaten Rabbim kolau doğum nasip etsin 🤍🤍
Elisa0422 Caglacolak5237 rabbim sağ salim kucağına alıp eve gitmeyi nasip etsin Allah bağışlasın size
user2524 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yardımcın olsunn güzel haberlerinide paylaş bekliyoruz 🙏🏼🥹🥹
Caglacolak5237 Yenianne6161 sezaryeni bekliyorum gün içinde alacak doktor 2500 kilo inşallah sağlıkla doğar büyür ❤️
semi29_ Caglacolak5237 sağlıkla gelsin rabbim kucağınızda eve dönmeyi nasip etsinciğer geliştirici vurulmuşsunuz haftası da çok erken değil kilosu da iyiyse Allah’ın izniyle küvöze girmeye gerek olmaz inşallah 🤲🏻
Caglacolak5237 semi29_ inşallah 2500 kilo inşallah yanımda kalır bebeğim erken hafta olduğu için doktor gire bilir diye konuşuyor ama inşallah girmesine gerek kalmaz rabbim çok büyük
Yenianne6161 Caglacolak5237 anladım canım girse bile korkma Allah’ın izniyle toparlanıp çıkar çokta erken değil haftası siz stres olmayın yeterli Allah yaninizda olsun
Hilalcanim Caglacolak5237 arkadasimin kizida 2300 le dogmustu 1 hafta sariliktan yatis verildi simdi 1 aylik okdr guzel topladiki kendini hic korkma 😍😍 insallah sorun yaşamadan alirsin kucagina evladini
semi29_ Caglacolak5237 inşallah girmez ciğerleri ve sağlığı iyiyse dediğim gibi haftası da erken değil kilosu çok da etkilemez diye düşünüyorum inşallah öyle olur dualarımız seninle 🤲🏻
zeynosileannis Caglacolak5237 sağlıkla gelsin inşallah korkmayın çok erken bir hafta değil çoğu bebek küvezw bile girmiyor yada birkaç günde çıkıyorlar 🥰
Caglacolak5237 zeynosileannis erken hafta sebebi ile yoğunbakıma girdi. İnşallah çabuk ve sağlıkla çıkar