Ebru- Taha Ben 16. Haftama girdim geçen ay %70 erkek dedi bu haftaki kontrolümde %70 kız dedi inanın bende anlamadım 23 şubatta kontrolüm var o zaman net söylemiş olucam dedi bizimki uyuyordu bacaklarını açmadı 1 ay sonrasına kaldı bakalım hayırlsıı 😊
GiZem3434 Taha İnan Canım her gittiğimde farklı dedi doktor iki kez kız yaptı iki kez erkek şuna hangisi bilmiyorum😀16 haftalık olmuşuz
yaseminan mucize42 12 de net bişey söylemez doktorlar benzetirler sadece ve o haftalarda hâla kız ve erkek cinsel organı birbirine çok benzer en az 2 hafta daha bekle canım
Taha Ebru- Bana bugün doktorumuz yüzde 80 kız dedi halbuki hissetiğim erkek benim anlamadığım var olan bi pipi görünüp sonra nasıl yok olup cinsiyet değiştirebiliyo 🤷🏻♀️
Pars mucize42 o haftalarda cok net olmayabiliyor bize 12 de kız dedi doktorumuz 16. Haftaydı kesin olarak erkek olduğunu öğrendik.. tahminde bulunuyorlar evet ama değişebiliyor genelde😉
DuyguSenturk mucize42 ikili taramada kıza benziyor denildi 16 haftalıkken yüzde %80 kız dedi ama netleştirmek şçin haftaya tekrar gidicez🙈😁
ayseozbek Taha cinsiyet değişmiyor :) doktorunuza ve ultrason cihazına bağlı olmak üzere yanılmalar oluyor :))
mucize42 Ayyy erken öğrenenleri duyunca iyice heyecanlandımmmm hepinizzee cokk cok teşekkür ederimmm😍
tazecikanneee mucize42 16da kesin erkek 21de detaylı da kız dediler bence alışveriş icin felansa detaylıyı bekle ben beklemedim elimde patlayanlar oluyordu az kalsın😂
Flomrhlm mucize42 12+3 de erkek gibi dedi değişmedi hiç kesin konuşmamıştı ama sizede ihtimal üzerine konuşur bence ☺️