Merve8155 gizemm_ocal canim insallah hamilesindir bende ovulasyon takibi yaptim bu ay koyulasma bendede oluyor cok heycanliyim
Ayshababy gizemm_ocal belki çıkar çikmasa bile 10-11 günler cikabilir negatifse bile moralin bozulmasin 8 gün erken zaten ama takip et yarin yada bugun ben 8 gün yaptim yoktu 9 gün sabah yine yaptim yoktu akşam yaptimda zor gorunen cizgi vardii 10 gün sabah okadar net degildi akşam neti fotosu var 10 gün istersen yolarim
gizemm_ocal Ayshababy evet gönderin lütfen merak ediyorum bide belirtiniz var mıydı benim yok belirtim
Ayshababy gizemm_ocal hiç belirtim yoktu canım 
gizemm_ocal Ayshababy 10. Günün gecesi mi bu testinizzz ?? inşallah bende böyle güzel bir pozitif görürüümm
ebru30 İnsallah vardır canım ama ayda sadece 1 kere yumurtlamamız olmayabilir bazen 2 kere yumurtlarız bazen de o ay hic yumurtlama olmayabilir. Gebelik yoksa bile yumurtlama olmustur bence her ihtimale karsı bu gunleri de degerlendir 🙏🏻
imcakir Bende sanki gördüm bide bu erken gebelik mi? Erken gebelik yapın bide sabah idrarla deneyin varsa test