Arkadaşlar bugün kan sonucum çıkmış kombine risk 1:233 doktorum fetal DNA yaptırmak istersen senin tercihine bırakıyorum dedi ama önerebileceğim hastalardan biri değilsin biraz riskli çıkmış dedi. Kafam karıştı sanırım biraz etkilendim ne yapsam bilmiyorum bu arada ultrason ölçümleri yani burun kemiği ve ense kalınlığı normal. Riskli çıkanlar ne yaptı sonrasında acaba

Mry2020 benim de düşük riskli dedi doktorum başta sonuçların temiz dedi sonrasında da ama eğer riskli de olsaydı sonucum aldırcak değildim o yüzden fetal dna yaptırmazdım muhtemelen. İçim rahat etsin diyosanız yaptırın çok de yüksek değil bence sonucunuz sonucta bi tarama testi

Mry2020 siz e nabızdan gördüğünüzde sonuç bu muydu? Benim e nabızdan sonuç çıkmış ama daha dr a gidemedim

Mry2020 kız 1/233 ne benim 1/88 çıktı düşün ben bunların tarama testi olduğunu bilmiyorum tabi sandım mi teşhis konuldu gittim boşu boşuna fetal dna yaptırdım temiz çıktı zaten

Mry2020 çok düşük risk var denmişti Lafını bile etmeye gerek yok demişlerdi . Detaylida ense kalınlığı çıktı 🥹🥹Ama tek onunla belirlenmez dediler kalbi sağlam egerki bir sorun olsaydı kalbindede sorun olurdu dediler . Ki test Yaptirsamda 6 aylık çocuğu aldıracak değilim Hersekilde meleğim 🌸

Emsalk hayır bana doktor gönderdi devlette yaptırmadım özelde olduğu için kendileri gönderdi telefonda konuştuk sonrasında

Mry2020 Allah’ın izniyle birşey yoktur bebeğinin ben burda bir hanımefendinin 1/25 gördüm düşün onun bile temiz çıkmış korkutuyorlar anne adaylarını

Mry2020 benim sonuçlarıma dr yarın bakacak pappa-7,24 hcg 49.2 yazıyor. İnternetten bakıyorum hiç bişe anlamadım . Anlayan var mı kızlar?

Mry2020 benim ikilide değilde dörtlü de sorun çıkmıştı. 1:560 olarak. Ama bebeğim sağlıklı doğdu 🙏🏻

Mry2020 benim de sizinkine yakın çıkmıştı fetal DNA testi verdim sonucunu
              Bekliyorum hayırlısı ile içim rahat etsin diyerek verdim

Mry2020 çıkar kuzum merak etme ben bir profosör ile görüşmüştüm down olan bebeklerde ensesi 5 6 mm kalın oluyor burun kemiği olmuyor demişti