Maviyesil121212 oznuryalcn ben de bugün tansiyon ölçen kıza sordum da bsladı şu an içerde seminer var dedi randevum olduğu için giremedim
oznuryalcn Maviyesil121212 Yaa ne biliyim 1 hafta suruyo sanirim ordaki kayitta subatin 2.haftasi basliycaz dediler belki ilk doluysa ona ararlar haftaya bulursam randevu alicam sorarim bende
Maviyesil121212 oznuryalcn ben kayıt yaptırmadım gerçi bir tanıdığım ilgili kişiye telefonumu verdi aramadı o da
Maviyesil121212 oznuryalcn yaaa ben hevesliyim ya ondan kimsenin de sormayacağı tuttu valla peşlerinden koşuyorum :)))
Sadiyeylmz oznuryalcn benim de ilk gebeligim en son 3 veya 4 sene oldu nöbet gecireli doktorum dogum sirasinda bi sknti olmaya bilir olursada mudahele ederiz dedi bu konu hakkinda bilgi almaya çalışıyorum kbkmayın
oznuryalcn Sadiyeylmz onemli degil canim Bende cok endiseliydim ozelde iki doktorda inanin bisey demeden riske atamam riskli gebelik sinifinda sezeryan dedi cok moralim bozulmustu ki devletteki doktor daha ilimli deneriz olmazsa sezeryana doneriz dedi😊
Maviyesil121212 Sadiyeylmz pişman olmayacaksınız. Uşak için bir şans ama İstanbul’a dönecekmiş bir süre sonra :(
oznuryalcn Maviyesil121212 bende belki yeni kisilerle tanisirim yeni seyler ogrenirim diye sevinmistim ne arayan oldu ne soran 😊 bizdekide sans
oznuryalcn Sadiyeylmz aynen kuzum cunku dogum konusunda bizler bir kat daha dikkat etmeliyiz 😊 Rabbim sag salim evlatlarimiza kavustursun hepimizi
Senglcn Merhaba kızlar..bende mustafa kemal takala gidiyordum gecen hafta ay sonunda özeline geçeceğini söyledi...ne yapacağım konusundacok kararsızım 18 haftalık hamileyim..inan ilterle mi devam etsem yoksa eda hanıma mı gitsem şaşmış durumdayız...
tugbamert Senglcn ben inan iltere gidiyorum ve çokta memnunum kendisinden hem çok ilgili hem çok Güler yüzlü tavsiye ederim 👌
AliBinnur Senglcn Bende Eda hanıma gidiyorum çok ilgili güleryüzlü ikisine gidip gözleyebilirsiniz hangisi içinize sinerse ona gidersin kuzum😊