@Belisedis şöyle ki beyfendi bana kürtaj İçin resmen baskı yapar gibi konuştu ilk 3 ayım zehir oldu resmen. Gebeliğimi bilmeden yani daha 15-20 günlük falan hamileyken adetim bile gecikmemişti o dönemde ben baya kötü influenza oldum kullandığım ilaçlar oldu ancak gebeliğe net etkisi bilinmeyen ilaçlar. Baska doktor fikirleri de aldım ve arastırdım basına gelen bir cok kişide olmus bişey olmamış gayet sağlıklı doğum yapmıslar. Tamam bir risk var elbette ancak bu risk zaten gayet sağlıklı hamilelik geçiren ilaç kullanmayan kişilerde de var. Kaldı ki gebelikte ilk 3 ay ya hep ya hiç kuralı olduğunu söylüyor çoğu doktor. Sorun olsa bebek tutunamaz düşük olur diyenlerde oldu. Ben her durumda kabul ediyorum bebeğimi aldırmıcam dediğim halde bana yok ilerde cok çekersiniz vebal almayın diyerek vicdanen beni zorda bıraktı. Yani bir doktor riski söyler görevi neyse onu yapar bu kadar üsteleme nedir yani. Diğer hanfendi de yazmış az önce. kürtaj konusunda ona da baskı yapmaya çalışmışlar resmen. Ultrason görüntüsü dahi vermeyen pek umursamayan insanlar bence sevemedim hastaneyi de. İlk doğumumda cok riskli geçti preeklampsi gecirdim daha ötesi olabilir mi? Ona rağmen hiç bir takip yapmıyorlar önemsemiyorlar vitamin dahi yazmadı folik Asite başlamam gerektiği halde. Kürtaj konusunda sen bir düşün diyip durdu sadece. Bebeğimin kalp atışını duymusken o gün buna bile sevinemedim. Hastanenin yenidoğan yoğun bakımı da yok baya yetersizler bence. Benim oğlum 24 gün küvezde kaldı. Bu bebeğimde Allah korusun kalmak zorunda olsa nasıl müdahale edilcek o halde hastane hastane küvez arayamam bu yüzden memnun kalmadım siz kaldıysanız bilemem