aycatutall6121 Fatmaacylnn 33+4 2542 gr 16 ocakta kontrole gel dedi iri bebek olucak dedi benim de şubatta gözüküyor kız bebek Okadar duracağını ben de düşünmüyorum ama belli de olmaz
Fatmaacylnn aycatutall6121 aramızda çok yokmuş sizinle de 2 haftaya düşürdü benim kontrollerimi doktor 3 ocakta gidicem bende 35 haftalıkken🥰
Fatmaacylnn aycatutall6121 tam 33 haftalıkken gittim tam kilosu 2483 tü ama doktor 2 hafta önden gidiyor dedi 🥰 şimdi 33+6 olduk 😍
aycatutall6121 Fatmaacylnn benim karnım artık iyice gergin çocuk dışarı çıkıcsk gibi çatlaklarım mor mor oldu ilk gebeliğim birde yerim kalmadı sanki daha 😂
Fatmaacylnn aycatutall6121 ayyy evet aynı benim de ilk gebeliğim aynı şekil karnım da çok gergin her yerim çatladı 😄doktora dedim önden gitmesi sıkıntı olur mu erken doğar mı yok dedi daha yerin var😄
DNZMHMHT Evrimnbe benimde ikizgebelik bugün kontrole gittim 33 hafta 2 kilo dedi normal haftalarima göre iyilet dedi.
edagll meteninannesi_34 Kilosu iyi bencede Bu haftadan sonra çok kilo alımı oluyor Haftalık 250 Gr alıyor birden kocaman oluyorlar ☺️
Fatmaacylnn aycatutall6121 Amin inşallah ama 37 de doğunca hastanede kalıyor diye duydum o yüzden ben 38 den önce gelmesin diyorum 💕
aycatutall6121 Fatmaacylnn yok canım kalmıyor kilosu iyi olunca bir problem olmuyor arkadaşım pazartesi 37 haftalık sezeryan olucak
aycatutall6121 Sulerzz bence normal ama 2 kg olsaydı keşke her bebeğin yapısı kilosu kendine özel canım