Findikburun Kızlar ben 16 haftayı doldurdum bugün ne zaman gitsem cinsiyeti belli olur net bi şekildee 😇
YeniAnne55 Findikburun 13.haftamda net bi şekilde öğrenmiştim ama biraz şans işi bu göstermeyedebilir☺️
Umutlu2272 Findikburun ben net 16.haftada öğrendim. İnşallah bebişinde pozisyonu güzel olur. Bizimki ilkten bağdaş kurup oturmuştu doktor tam net bişey diyemedi😂 mecbur hüsranla eve dönmüştük
Saremmmm Bu haftalarda belli oluyor ama doktor tam birsey demek istemiyor emin olamadığı için.. 17.18 kesin belli olur🌹
Findikburun Bende gitsemmi gitmesemmi diye karar veremedim 2 hafta önce gittigimde doktor bacaklarını kapattıgı için görünmez şimdi dedi ama erkege benziyor dedi yanılma payı olabilirmi merak ediyorum bacaklarını açmadıysa nasıl tahminde bulundu onuda anlamadım ...
Saremmmm Findikburun kimisi kemik yapısına bakıyor canım😊 benimde bacakları kapatmıştı kız gibi dedi ve öyle çıktı kısmet💕
SuSerkan Bende yeni öğrendim 12+3 de ❤️ İkili tarama testinde tabi değişir mi bilemiyorum yani doğru mu söyledi acaba doktor 😂
SuSerkan Saremmmm direk kız bu dedi hatta ben erken diye çok net söylediniz dedim kız çünkü dedi ☺️☺️ Bilemiyorum tabi ilerleyen süreci sadece bi doktorun tespiti bu
SuSerkan Findikburun yanlış biliyorsun ☺️🙏 nicu hemşiresiyim iyi bir doktor 12. Haftadan sonra cinsiyeti görebiliyor . Değişme diyoruz ama değişme değil aslında yanlış tespit edilmiş oluyor yani doktor yanlış söylemiş oluyor durum böyle 😂
SuSerkan Eccess evet ama bazen yanlış tespit ediyorlar değişirse güvenim azalır 😂kız mı erkek mi olurum 🙈
Eccess SuSerkan evet yanlışlıklar olabiliyor ama 16 da tam netleşir die biliyorum %75 kız dedi bana umarım değşmez 🙏🙏
SuSerkan Eccess bekleyeceğiz artık sabırla başka çaremiz yok 😇 gönlümüze göre versin Rabbim inşallah 🙏
Saremmmm Yani bilmiyorum ablamda kemik yapısı erkeğe benziyor diyerek bir yorum yapmıştı öyle çıktı onun dışında ben kendimde 16 haftada kız gibi duruyor ama haftaya bakarız dedi 17 haftada net söylemişti