Duruablaoluyoor Kalbiminsevinciii onceki doğumum tepecikte oldu ama tam bi kabustu orası sadece beni 9 ay boyunca aynı domtor takip etti düşük yapacagım zamandan doğuma kadar cok ilgilendi dogum haneye gittiğimde o doktor kayboldu ortadan bam baska bir doktor stajer sürüsünün içine düştüm 3 gün boyunca doğamadım suyum dahi gelmedi ac susuz 3 gün bekledim sonra doktor suyumu ır metal cubuk ile patlatıp suni sancı verip dogumu başlattı tabiki doğum baslaması bu işlemler yaklasık 20 hasta 10 doktor kalabalıgının içinde oldu herkes herseye sahit oldu dogum baslayınca sandalyeye koyulup aynı katta baska bi odaya götürdüm kesi atıldı bebek cıkarıldı o esnada da yine bir doktor cümbüşü vardı asla hasta mahremiyeti diye birley yoktu
Mrvzkc Duruablaoluyoor sadece bir tanesinin ismini hatırlıyorum bahar isminde bir doktorda diğerlerini hatırlamıyorum randevu alırken bahar olarak sorabilirsiniz
Sevgikaya1525 Duruablaoluyoor yani şehir hastanesi benim için kötü Bi anı yaşadığım için asla tercih etmeyeceğim hastaneler için de ama ilk doğumum da bucada oldu şimdi de bu hamileliğimde de buca kadın doğuma gidiyorum doktorum Muhammed cevat şerif ve çok çok babacan ilgili Bi doktorum tekrar orda doğum yapcam inşallah
Edaulusyy Sevgikaya1525 merhaba Buca Seyfi Demirsoy da mi yapmistiniz doğumu. Bende oraya gidiyorum ama daha önce orada doğum yapmış birisiyle hiç görüşme fırsatım olmadı. Hastane koşulları nasıl, temiz mi, ilgililerler mi? Deneyiminizi paylaşabilir misiniz
BusrAsil2019 Duruablaoluyoor şehir hastanesine iki defa gittim sadece asistan doktorlar var duyduğuma göre doğumu da onlar yaptırıyormuş bu büyük bir sıkıntı. Çiğli devlet hastanesine gidiyorum doktorum Gizem Kocaoğlu genç ve tatlı bir bayan instagram mesajlarıma anında dönüş yapıyor yazmasa yazmaz yani. Doğumu da orada yapacağım arkadaşım yaptı odalar tek Pilates topu eşliğinde ebeler gerçekleştiriyor doğumu ve çok iyi davrandıklarını söyledi bakalım göreceğiz. Doğumum yakın yorumumu yine güncellerim☺️ Sevgiler 🙋♀️🌺
BusrAsil2019 Gsgsgsgsgs Çiğli de mi demişler bunu? Arkadaşım geçen orda doğum yaptı çok çok memnundu ebelerin çok ilgili olduğunu söyledi
Sevgikaya1525 Kalbiminsevinciii Hayr doğum değil cnm.26 yaşında kuzenim orda tedavi görüyordu herşey çok iyiydi dha gece gecesi doktoru herşey çok iyi dedi ertesi g0n haberimiz yok kuzenim ile enfeksiyonu hastayı aynı odaya alıyorlar ve kuzenim enfeksiyon kaptı ağır antibiyotiklere başlatıldı ve kuzenimin vücudu kaldırmadı durumu iyiye giden kuzenim Bi anda vefat etti ve bize ölüm nedeni söylenilmedi.gittik muhatap olacağımız Bi doktor dahil yok direk morga atmışlardı ve şuan mahkemeliğiz o hastane ile bu arda kuzenim.elektrik çarpması oldu ve dha yeni evli idi 1 yılı defnetiğimiz gün doldu ve eşi hamileydi şuan Bi kızı oldu her çocuğa baktığımızda içimiz paramparça
Yamacefe Duruablaoluyoor uzunca anlatayım size ona göre tercihinizi yaparsınız ben oğlumun hamilelik zamanı ve doğumun hepsi ciglide gerçekleşti gebelik zehirlenmem olmamıza rağmen herseyle çok güzel ilgilendikleri ve memnun kaldık şimdi kızıma hamileyim sehir hastanesinde de takipliyim perinatoloji bölümüne geliyorum doktorumuz çok iyi gerçekten ama kadın doğuma giden annelerin söylemleri muayene her zamana farklı kişi olduğu buyuzden kadin doğum olarak ben şuan yine cigliye gidiyorum oglumdaki doktorumuz yine devam ediyoruz gercekten sabirli ve ilgili doktorumuz var buyuzden doğumun nasipse yine çiğli de olacak s8zde isterseniz tercih edebilirsiniz sehir hastanesine de tarama testleri için gidersiniz
minikdefnemm Duruablaoluyoor benim doğum yaptığım sene 2,5 yıl öncesi aşırı övdüler çiğliyi özel gibi tek oda veriyolar herkes cok ilgili bilgili güler yüzlü diye hatta bi ara bende gitsem mi acaba diye düşündüm öveni seveni çok hiç sikayet okumadım çiğli devletten şansınız açık olsun🌸
Aysungrc mrvknl benim şu an 830 hastane veznesine yapıyorum ödemeyi. Gebelik haftası ilerleyince 200-300 kadar artıyormuş sanırım fiyatı. Hastanede mesai dışı muayene ediliyorum o yüzden daha uygun sanırım sizinkine göre
mrvknl Aysungrc evet sanırım ben muayenehaneye gidiyorum çünkü hastanede bakılmıyorum ama sizin ödediğiniz fiyat gayet iyiymiş
mrvknl Aysungrc ne güzel ne mutlu memnunsanız 😇 bende çok memnunum doktorumdan 1 saat civarı her gittiğimde ultrasonda anlatıyo gösteriyo her seferinde renkli bakıyo ben zaten Mete hocaya gidecektim regl olmayı bekliyordum kan testi vericeğim için ama ben çocuğum olmuyo pcos var diye gidicektim o ay hamile kaldığımı öğrendim 😇
Aysungrc mrvknl yaa ne kadar güzel bi tesadüf olmuş ☺️ Ege’deki doğum tecrübenizi de çok merak ediyorum ben hastaneden biraz tesirginim de
Kalbiminsevinciii Sevgikaya1525 yaa gerçekten çok üzüldüm… rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin. Her kim sorumluysa cezasını fazlasıyla çeksin inşallah🤲