Şehir hastanesi hakkında çok fazla sıkıntı ve gidenlerin pişman olduğunu duydum gördüm bizzat. Eğe üniversitesi takipliyim ikinci gebeliğim poliklinik olarak gidiyorum özel profesörlerine değil ama çok memnunum oraya gelen hamile kadınların çoğu ya Tepecikden geliyor yada şehir hastanesinden ege’yi dene istersen bir şans ver ama orada şu sistem var bebeğin kalp atışını duyana kadar vajinal yoldan takip yapılıyor bilgin olsun kalp atışı duyulunca birdaha bakılmıyor gerekmedikçe ayrıca ben hiç görmedim stajyerlerin kan ve tahlil yaptıgini poliklinik hastası olmama rağmen sadece girişte stajyerler var onlarda şöyle gelip tansiyonunuzu ölçüyor doktor sıraniz gelince giriyorsunuz içerde normal doktor var nst gerekiyorsa intörn doktorlar oluyor onlarda şöyle yapıyorlar bağlıyorlar ve her 5 dk bir kendi doktorunuz kim ise ona değerlerinizi gösteriyor kalsın derse biraz daha kalıyorsunuz kalksın yeterli diyorsa da gidiyorsunuz ultrason ise normal doktorlar tarafından yapılıyor stajyerler kesinlikle yok intörn doktor oluyor doktorun yanında oda değerlerinizi not alıyor bu şekilde sistem