iremhzl Nursahergun gidin tabiki kafaniz rahatlar belliki kafaniz karismis onda var bende olur olmuyo kisiye ozeldir hersey ama İnsan etkileniyor taviki saglikla alin kucaginiza
Nursahergun iremhzl meraba 🤗 gttik bugün sorun yokdu içim rahat etti hatta haftasına göre büyümüş burdaki saçma sapan yorumlar dan bazı kişiler kişilerden en halden anlayan bı anne olduğunuz için öncelik teşekkürler🤗bizde çok korktuk çok yorulmamam gerekiyormuş
Nursahergun AnayimBenAna_ ya hehe ben yabancı uyrukluyum Türkçe bilmiyorum en iyisini siz biliyor sunuz hayde yoluna canım 😌
AnayimBenAna_ Nursahergun canım sakin sana hakaret etmedim kötü birşey söylemedim. Yabancı uyruklu değilsende klavye kullanmayı bilmiyorsun demek yani. Bunca insan anlamadı ne anlatmaya çalışıyosun diye soruyor bilmem farkında mısın ?
richgirl10 Nursahergun iyide bu kötü bir şey değil ki. Ne güzel yazmışsınız yabancıyım diye. İlk baştada yazsaydınız ne diye gelip bi daha okuyunca anlarsınız diyorsunuz hayret ya
Bbuusra richgirl10 Düşündükleri gibi değil Türkçe’yi iyi bilmedikleri için. Tamam konuşma şekliyle yazarsın ama bu nasıl bir Türkçe 🤷🏻♀️