İyi geceler anneler.benim ikinci gebeliğim yazmıştım bikac forum da .10 haftamiza girdik bugün sağlıkla gelsin bebiş ileride öncelik.
Sorum var ben erkek kardeşimin eşiyle aynı zamandan gebe kaldık 1hafta önde bizim ki .. kendi anaokulu öğretmeni ve yorucu oluyo
Bı hafta önce Pembe leke gelmiş di benden iki kere daha olmadı.Onunda oldu yine bugün de 😥 özel hastane anlaştılar herşeyi için kanama olunca kalbi durmuş öğrendiler haber geldi bana ben halayim bu arada. :(( Bende hamile olunca eşimi aramis kardeşim.Dikksr edin dye .Esim de anlamış da aynı olur olmaz bilemiyor ama sende de olacaj değil yorumu yaptı yarın sizce özel hastane ye bende sağlık adına gitmem gerek mi ? 7ocak randevum var başakşehir de ..
Bana bu doktor bahçelievler İstanbul dayız gel dedi ocak 5 gbii de ..biz devlete baslicaz görünüyor Yani plansız hesapsız Rabbim can veren alan bende oğlundan önce ikiz gebelik di kızım gtti ..Sizce yarın anlamak adına baktırmak lazım mı 15gun önce gttik muayene de ultrason zararından endişe eşim önem vermedi. Kafama takıldı emin olmak için..Sizce ..? Gitmeli miyim durmalı miyim 10 hafta olduk 7+1de kalp atış kontrol olmuştu