Gizem-1009 kızlar iyi geceler bebeğim hareket edince vajinamda baskı oluyor 36+2 haftalık gebeğim sizce neden oluyor
Fatmadmr37 Gizem-1009 artık çok normal kafası büyük ihtimalle zaten artık dogum pozisyonunda olması lazım o yüzden de baskı uyguluyor. Ben hep göbeğimi tutarak yürümüstüm son haftalar her an doğuracak gibi oluyor insan.
smyye57 Gizem-1009 benimde 36+6 geçtik bebeğin başı baskı yapıyor sabahları yataktan zar zor kalkıyorum öyle acıyorki adım atamıyorum
Gizem-1009 smyye57 valla bende zar zor kalkıyorum Allahtan annem yakın ona gidiyorum yoksa ne yapardım bilmiyorum 🤷♀️
Bluebey Gizem-1009 aminn 🙏 kac haftada bir doktora gidiyosunuz 35 te gittim 39.haftaya randevu vermis doktorum gec degilmi🥴
DryStr @Gizem-1009 bende 33 haftalığım son günlerde benimde çok ağrımm oluyordu ama bugün hayta şimdi bile vajinamın sol kısmında kemiğim sızlıyor öyle bi ağrı acı var ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum normal diyorlar bende anlamadım 2. Gebeliğim 🤣
Minikklerinannesi5 Benimde çok oluyor vajinaya doğru baskı. Ayaktayken oluyor genelde otururken nadir oluyor Bide sol bacağıma sürekli kramp giriyor sizde de oluyor mu? Bir anda giren kramp daha çok zorluyor beni 37+1 oldum bende
DryStr @Gizem-1009 evet öyleymiş zamanında gelsinler bakalım planlı sezeryan benim ki 37 .haftada alacak az kaldı bekler inşallah 🙏 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
3prensAnnesi_ DryStr kaçıncı doğum sizin, 37.hafta dediğiniz için sordum genelde beklemeyi tercih ediyorlar drlar, bana ikincide 39 bekleyelim demişti 38de almak durumunda kaldı gebelik şekeri kaynaklı
DryStr @3prensAnnesi_ 2. Gebeliğim 1. Gebeliğimde 38. Haftamda suyum geldiği için bebek iriydi derken acil sezaryene alındım zaten haftasından öndeydi. Şimdi 37 de alma sebebi benim sezeryan kesi yerimde incelme varmış gebeliğin ilk aylarında fark etti doktor baştada söylemişti gidişata göre bakarız diye son kontrolümde suyum fazlalaşmıştı bi de incelmeden ötürü bebek zorlamasın diye 37 dedi bekliyorum bende