superstar_00 Sahirenur Adetims 4 gün vardı bir arkadaşım beni rüyasında görmüştü dedi sen test yaptın pozitif çıktı bende bunrğya üzerine kaset test yaptım çıktı sonraki gün veya aynı gün içerisinde de olabilir kahverengi akıntı geldi arkadaşıma sordum dedi yerleşme kanaması bir ay arayla arkadasımla hamile kalmıştık.
G-l-y Sahirenur benimde kahverengi akıntım oldu dün gece bat yarın dayanamayim test yaptım benimde negatif inalimaz kasık ağrısı ve batma hissi var adet ağrısına da benziyor bilemiyorum artık valla stres yaptıkça değişik şeyler olmaya başladı
Musilk-1 Sahirenur canım üzülme benimde bazen adetten önce beş güne kadar kahve rengi akıntı olabiliyor sonra adete dönüyor tabi bende ümitleniyorum her ay aynı olmayabiliyor malesef eğer adet olmazsan sonra testi tekrarla yine Allah kısa zamanda müjdelesin seni inşallah herşey gönlünce olsun
Sahirenur superstar_00 aile hekimim çok uzak kuzum ben en kötü pozitif görürsem direk acile gidicektim 🥱
Parinas Sahirenur ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanamasına benziyor. Ama sabırlı olmanızı tabsiye ederim. Kanamadan hemen sonra testte çıkmıyor. Bende de lekelenme oluyor her gebeliğimde böyle. İlkinde ve ikincide 5 gün sonra bu gebeliğimde kanamadan 3 gün sonra pozitifi gördüm. Yani hemen test yapınca çıkmayabilir. Hem beklerken adete dönüyor mu dönmüyor mu ona da emin olursunuz
Sahirenur Parinas bugün 4. Gün kuzum takip ediyorum dediğin gibi kırmızıya dönüp dönmediğini 😔 önceki postlardan açanlara baktım 8 gün devam eden olmuş ama negatif di yine , cumartesi günü eşimin doğum günü keşke ya adet olsam ya da güzel haberi verebilsem
Sahirenur Parinas canım bugün kırmızı kan geldi as birşey ama yine kahverengi lekelenme devam ediyor peçeteye sürekli geliyor
Mervebdm Sahirenur merhaba bende adetten 1 hafta 10 gün önce olmuştu kahverengi akıntı çok az sürüp geçti. Reglden 1 gün önce de hamile olduğumu öğrenmistim. Pcos var yine de çok düzensiz değildi adetim tarihleri tutturuyordum
Mervebdm Sahirenur yok hiç yapmadım aklıma bile gelmemişti. Reglden önce aklıma düştü çünkü bende kasık ağrısı vardı baya. Regl olacağım gibi her sabah ağrıyla uyaniyordum öyle test yapmak aklıma düştü. İlk 3 ayda da o regldeki kasik ağrısını çektim benim belirtim oydu hamilelige dair herkesin ki farklı işte
Sahirenur Mervebdm öyle kuzum herkesin farklı , benimde adet olacağım zaman kasık ağrım göğüslerimde ağrı aşırı olurdu şuan hiçbirşey yok
Bebekmommy Mervebdm şu an benim de böyle. Ben 485 beta ile öğrendim. Bugün normalde regl olmam gereken haftaydı 2-3 gündür hafif kahverengi sulu akıntım vardı doktor progestan fitil verdi sabah akşam kullanıcam 200 mg olandan. Düşük tehlikesinde etkiliymiş. Yerleşmedir demişti bana ama beta 485 çok değilmi? 24 kasımda regl olmuştum geçen ay ama geçen ay kimyasal yaşayıp 20 kasımda lekelenmem oldu 4 gün lekelenmem sürdü 24 ünde tam sökülmüştüm
Mervebdm Sahirenur inşallah hayırlı haberler alırsın. Pcos için inositol var kesinlikle tavsiye ederim pahalı ama ben ilk kullanmaya başladığım ay hamile kaldım. Belki o ise yaramıştır bilemiyorum ama kadın dogumcum çok iyi gelecek kesinlikle kullan demişti
Sahirenur Mervebdm iğne mi ilaç mı kuzum o söylediğin valla doktor ilk tedavi olarak çatlatma iğnesi yaptı tutmadı , aşılama yapalım dedi ona da ben gitmedim bi beklenti içerisine girerek yol olmak daha zor geliyor 😔
Sahirenur Musilk-1 Musilk-1 yaa keşke olsa da adet olsa inan rahatlıcam ay, şu belirsizlik beni strese sokuyor
Mervebdm Sahirenur hap canım normal hap veya toz içecek birkaç marka var pcos olani söylemişti doktor bana ben diyetisyenimin tavsiyesiyle polystol var onu almıştım tozdu benimki suya katıp iciyorsun. Çok haklısın beklemek beklenti çok zor inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın
Musilk-1 Sahirenur evet seni öyle iyi anlıyorum ki bu ay en çok test yaptığım zaman hamile kalmaya çalıştıkça bir rahatsızlık çıkıyor sabırlı ol sen daha gençsindir Rabbim nasip eder