Sahirenur Merhaba kızlar dün post açmıştım ama cevap alamadım , 3 gündür adet günümde sadece taktığım pede kahverengi akıntı geliyor yoğunluk yok , ağrı yok başına gelen var mı bilgilendirir misiniz lütfen ..
superstar_00 Sahirenur Benim adetime 3 gün vardı kahverengi akıntı geldi hamileydim yerleşme kanaması idi.
Hamide_00 Sahirenur yerleşme kanaması diyorlar canım ona ilk oğlumda bende de olmuştu sonra test yapmıştım hemen çıkmıştı şimdi ikinciye hamileyim bunda olmadı
Parinas Sahirenur ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanamasına benziyor. Ama sabırlı olmanızı tabsiye ederim. Kanamadan hemen sonra testte çıkmıyor. Bende de lekelenme oluyor her gebeliğimde böyle. İlkinde ve ikincide 5 gün sonra bu gebeliğimde kanamadan 3 gün sonra pozitifi gördüm. Yani hemen test yapınca çıkmayabilir. Hem beklerken adete dönüyor mu dönmüyor mu ona da emin olursunuz
superstar_00 Sahirenur Adetims 4 gün vardı bir arkadaşım beni rüyasında görmüştü dedi sen test yaptın pozitif çıktı bende bunrğya üzerine kaset test yaptım çıktı sonraki gün veya aynı gün içerisinde de olabilir kahverengi akıntı geldi arkadaşıma sordum dedi yerleşme kanaması bir ay arayla arkadasımla hamile kalmıştık.
Selenayderen35 Benimde ilk kızımda lekelenme gelmişti hastanıcam diye yazdı tatile gidecektik tampon fln almıştım yanıma 1 hafta tatile gittik Çanakkaleye test yapmak hiç aklıma gelmedi sökülmüyor sanmıştım döndükten sonra daha devam edince direk kan verdim 7 gün geçmişti değerim 3900 çıkmıştı 🤣 şimdi ikinciye hamileyim bundada aynı oldu leke gelince 3 gün sonra test yaptım kop koyu iki çizgi çıktı ikisindede 12. Haftaya kadar progestan kullan dedi doktorum şu an 10 haftalık hiç gelmiyor leke ama progestana devam ediyorum 😊😊🙏🙏🌸🌸
Sahirenur Selenayderen35 Allahım bağışlasın 😍 pcos var bende ama adetim o kadar düzensiz değil ilk defa yaşıyorum bunu 1 buçuk yıldır istiyoruz
Bebekmommy Bende bugün regl olmam lazımdı olmadım ama 2 gündür serçe parmağım kadar açık kahve sulu lekelenme vardı olmayınca da gittim bi baktım beta olmuş 485 artık gerisi allahın takdiri :)
Sahirenur Bebekmommy Bebekmommy yorumları okudukça mutlu oluyorum adınıza ☺️ yarın eğer kırmızıya dönmezse sabah direk gidip bi test alıp yapayım
Selenayderen35 Sahirenur allahımm biran önce kalbinizdekini size bağışladın inşallah dualarım sizinlee inşallah güzel haberlerinizi alacağız 🙏🌸🌸
Mirayy_21 Hamide_00 cinsiyet i ne ikincinin öğrendiniz mi benimde 2. De olmadı ilki erkek merak ettim
Sahirenur Zhrcyl kuzum inşallah İnan şu beklentiler o kadar yoruyor ki kendimi böyle kaptırmak da istemiyorum ama insan bekliyor işte yarın eğer kırmızıya dönmezse direk bi test alım yapım haber ederim 😍
Hamide_00 Sahirenur bişeyi gördüğümde canım istemesi gibi bişey olmuştu anlık bi de turşu yeme isteği geliyordu sürekli 😂 bi de çok uykum gelirdi üst üste ama ikinci bebişim de hiç yok bunlar daha yeni yeni canım bişeyler ister aşerme değil ama çok değişik oluyor valla