Gebe1ben Eşim erkek olursa babasının adını koymak istiyor ben hiç istemiyorum çünkü ailede bir tane daha aynı isimden var 🫣
didm6134 Gebe1ben bence hiçbir sekılde koyulmaması gerekiyor anne baba isimleri filan benim eşimin ailesi isim konusunda öneri bile yapamıyorlar ben kendim koyacağım eşimle birlikte eşimde peşin peşin söyledi biz karar vercez diye 😑
crazyymom Gebe1ben bu anne baba isimlerine merak nedir bi türlü çözemiyorum noluyo yani anne babanın ismini koyunca anlam veremiyorum.
mcansu Gebe1ben anlamıyorum böyle tipleri annesisin sen rızan olmadan gönlün olmadan olur mu öyle şey Demedin mi aynı isimden var zaten diye
didm6134 Gebe1ben yaa sakın koydurtma cidden kendi babanın adını da koymak isteyebilirsin neden eşinin babası oluyor benimki bana böyle Bi konuda bile gelemez hiç hat etmiyorum ailesinden de
mcansu Gebe1ben şaka gibi o zaman sert çıkacaksın başka yolu yok gider ismini değiştiririm mahkemeye veririm benim rozam olmadan yaptırdı diye
mcansu Gebe1ben neden yapamayasın çocuk senin de çocuğun senin rızanın önemi yokta onun ta ailesinin düşüncesinin mi önemi var. Ya ses etmeyip kabul edeceksin ya sesini çıkaracaksın var mı başka yolu