Liddle_mom Dilaa- tabi ordan gun alicaksiniz onlar yonlendiriyo oyle direk gidilmiyo anlasmali oldugu icin
mrvknl Dilaa- ben kendi doktorumu önerebilirim kesinlikle empati yeteneği çok yüksek olduğu için gerçekten çok ilgileniyo ve anlatmayı seviyor size sorucak soru bırakmıyor öyle söylym 😇 Ahmet Mete ergenoğlu kendisi Ege üniversitesinde öğretim üyesi
Rumeysaecriin 14 Ocak randevu aldım. Martı Tower Bayraklı’da Prof. Yeşim Bülbül. İlk bebeğimde de gitmiştim çok ama çok memnun kaldım şimdi tekrar nasip oldu 🙏🏻
Dilaa- Rumeysaecriin internetten bi numara buldum aradım ama açan olmuyor. Sizde iletişim numarası var mı yeşim hanıma ulaşmak için ?
mrvknl Berfinn98 Ege’nin kendi sitesi var ordan alıyorsunuz sanırım benim doktorumun muayenehanesi var ben orda bakılıyorum tahlillerim egede yapılıyo
Aurorares Dilaa- Dilaa- kendi doktorum prof dr yeşim bülbüle yönlendirdi gayet güzeldi her şeyi tek tek anlatıyor bakarken sonra whatsapptan her seyi atıyor rapor halinde biz memnun kaldık 3500tl
Aysungrc Liddle_mom Ege tıpta yaptırmayı önermedi mi doktorunuz? Ben de Ege tıpa gidiyorum doktorum hastaneden verdiler sıra 23. Haftama