Yildizs1907 Ahra senle aynı haftadayız sürekli kasıklarıma ağrı sancı gibi vuruyor altanda ağrı oluyor sen de yaşıyor musun böyle bir durum bir anda bıçak gibi saplanıyor 🥹
SMB Ahra yaa biz aynıyız Ben daha haftaya gideceğim doktora Ama acayip geriliyorum karnım sertleşiyor, alt karnımda kasıklarımda ağrı hep var Ve eskisi gibi çok hareket yok bebekte . Senin de öyle mii
Bussenz Ahra ben de 35+5 im rahimde yumuşama ve kısalma var dedi tam bi hafta önce doktor, şimdi 10 dk da bi kasılmam var ama doğum sancısı gibi gelmiyor bana 😓
elifliyamoms Ahra evet benim ilk gebeliğim öyleydi herşey olması gerektiği gibiydi çok rahat doğurursun çatın çok müsait dedi doktorum. Kızım 38+0’da kesisiz normal doğdu.
Yildizs1907 Ahra evet bende bu durumu çok yaşadım şu son 3 saattir çok toplanıyor ve çok sert vuruyor ağrı vuruyor normal midir acaba
Ahra Yildizs1907 eğer toplanma sürekli oluyorsa gitmeniz lazım o sancı demek ne sıklıkla ve sayıda olduğu önemli
Ahra SMB doktor bebek 3-4 saat hiç hareket etmezse şekerli bir şey ye hala etmiyorsa hemen hastaneye gel dedi
serapppp57 SMB bana özel hastane çatın dar dedi normal olmaz dedi . ama devlete gittim normal doğum yaptım.
Yildizs1907 Ahra ama bi süre sonra geçiyor ama defalarca toplanıyor bilmiyorum gitmek hiç aklıma gelmedi
Nazo77 Çok erken olmamış mı çatı muayenesi?Benim gittiğim hastanede doğumdan hemen önce oluyor ebe daha önce yapılmasının pek manası yok dedi.
Ahra Yildizs1907 10 defa toplanıyor mu mesela toplanmak sancı anlamına geliyormuş ılık duş al uzan dinlen geçmezse gitmelisin bana öyle dediler
Ahra SMB günde 10 defa hareket etmesi önemli demişti doktor say istersen bir bakalım kaç kere hareket edecek gün boyu
SMB Yildizs1907 aynen öyle Gece ağrılardan ve sürekli tuvalete çıkmaktan uyuyamadığım için gündüz zombi hibi oluyorum
Ahra Yildizs1907 bende de oluyor hatta toplanmayı çok yaşadım geçen gece sabah doktora gittim gece baya sancın olmuş dedi ebe rahmin yumşamış dedi açılma yoktu ama doğuma hazırlık oluyor işte
SMB serapppp57 bu özeller neden böyle yapıyor ya Sezeryana mecbur bırakıyorlar resmen hayret bişey 😰😰