Ogretmen_17 Bize 70bin fşyat verdiler fakat doğum ocaktan sonra olursa asgari ücrete yapılan zam oranında artacak dediler. 91 bin gibi bir ücret çıkıyor. Çok fazla değil mi diğer şehirlerde durum nedir acaba
NuraySoysal Ogretmen_17 Merhaba ben de Eskişehir de yaşıyorum. Acıbadem’e gidiyorum 28.haftadayım. Geçen gün doğum paketini sorduğum zaman normal pakete 39.500 tl dedi. Ocak ayında zam gelecek dedi. Neye göre fiyatı farklı verdiler acaba? Sgk olmadığında fiyat mi değişiyor?
Ogretmen_17 Dilaraklnc3 doğumum şubata denkgeliyor şuanki fiyatla anlaşamayız dediler gerçekten çok yüksek rakamlar bunlar
Ogretmen_17 NuraySoysal merhabalar eşim konuşmuş öyle demişler sanırım farklı paketler varmış ya da yanlış anladı. Sezeryan için bugün kendim konuştum 41bin dediler ama zam gelecekmiş. Bu fiyatı duyunca şükrettim.
dumancagla Merhaba ben özel ümit hastanesinde sorduğum da 19.900 dediler orada doktorum ocakta iki katına çıkar herhalde
Ogretmen_17 dumancagla çok iyiymiş orada fiyat. Kürtajı 8000 e yapmışlardı bebeğimin kalbi durduğunda