CaglaBaykus Evrimnbe ilk defa gördük enflasyon %48 zam %30 enflansyon altı zammı olur ya tüm vergilere %45 zam ev sahiplerine diyor %60 zam. Bize diyorki avcunuzu yalayın alt tabaka köpek insanlar 🤨
Asilzedemom Evrimnbe çok vermiş ev kiraları 2 katına çıktı sadece bir kişinin maasi ev kirası ve faturalar zaten eskiden Köyden şehire goc olurdu şimdi şehirden köye goc olacak
Asli47 annem ve babam asgari ücret ile çalışıyorlar ve vergi dilimine giriyorlar şaka gibi mesela. Ücretin komikliğine konuşmak dahi istemiyorum ben evliyim elim asgari ücret ile çalışmıyor öyle olmasına rağmen 20 bin kira veriyoruz geçinmek böyle aşırı zor alım gücü neredeyse diplerde nasıl. Böyle herşey çok güzelmiş gibi gösterilmesi çok şaşırtıcı.ne yazık ki kimsenin sesi çıkmayacak yine herkes şükür diyecek aşırı üzücü bir durum
Mejsa 3girlsb bundan önce 8 bin yapıldığı dönemde bir çok market bankadan 8 yatırıp elden sigorta kadar kısmını geri aldı işçisinden. Devlet işverenlerle işçi arasında en fazla aracı oluyor. Velevki dediğinizi yaptı devlet dedi ki ben kabul etmiyorum asgari olsun 50 bin. Sonunda ya bir çok işten çıkarım göreceğiz ya da dediğim gibi çözümler üretecekler. Şimdi Suriyeliler gidiyor biz istediğimiz ücrete çalışırız kafasında bizim insanımız ama her işin de belli bir ücreti var. İnşaatte bile günlüğü 2k. Hadi suriyeli gitti diye en fazla yapsın 2.200. Bu işin bedeli bu yani. Maaşa zam yapmak çözüm değil maalesef ki daha zam yapılmadan çoğu şeye zam geldi yılbaşında da yapıştıracaklar bi %20 civarında siz %30u maaşta göremeden her şey en az %40 zamlanmış olacak.
Hairdress 3girlsb işyeri sahibiyim, eşim kabin amiri çok şükür kazancımız iyi ama kiralar, yeme içme ve faturalarla tam ucu ucuna geçiniyoruz. Asgari alanlar neyden memnun tam olarak bilemiyorum 104₺ den galiba
Hairdress Pamuk et alamıyor, meyve alamıyor, özel hastanede kayıt açtıramıyor, kışlık kombin aile boyu asgari ücretin bilmem kaç katı AMA MUTLU vay anassını🤨
3girlsb Hairdress canım memnun olanların hangi görüşte oldukları çok aşikar hala savunuyorlar geçen biri bana evin kira değil tabi konuşursun dedi 😀 halbuki oy veren kendisi 😀😀
Hairdress 3girlsb ayy zihin problemleri de başlamışş.. benim bir müşterim emekli zammına küfürler etti 2 dk sonra napalım namazında niyazında dedi🙂↔️