smamrt89 Kızlar 5 aralıkta çatlama iğnesi oldum normalde çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur bugün iğnenin 19. günü, normal adet günümde dündü daha adet olmadım sizce test için erken mi biraz daha bekleyeyim mi
buse76 smamrt89 erken mi 😂😂kız burdakiler 10 gün olunca yapiyolar seninki 19 gün olmuş varsa çıkar kesin net yani erken gebelik yap hemen
smamrt89 buse76 ay negatif görücem diye çok korkuyorum adet olacakmışım gibi ağrılarımda var, bi yandanda iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş diye okudum burda öyle düşününce de bi umutlanıyorum falan kafa karışık anlayacağın😂😂
Edilann Gzmom ben çok yeniyim kırıldı mı bu ve çizgilerin yerini anlamadım 🥲😂😂 ilk kez bu ay tanıştım bu aletler ile
Gzmom Edilann cam şeklinde ya yansımamı varmı diye açılıp da böylede kontrol ediliyor yani burda öyle görmüştüm bir kaç kişi de de ondan bende bi öylw bakim sedim
Gzmom Edilann mutlu resim diye bi yer var oradan ekleyip buraya atıyorsun kopyala yapıştır yapıyorsun 🙂
Edilann Gzmom eğer yeşile yakın yerde ikinci çizgi oluşacaksa sanki çok silik var gibi bilemedim tam ya