BusrAsil2019 BA1 bende 32 haftadayım dünden beri alttan bıçak saplanır gibi ağrı giriyor hoplatıyor beni normal mi bu ya
Emeltsb BA1 ben belli bir haftadan sonra herkes nstye giriyor sanıyordum dün doktoruma sordum ihtiyacım olmadığını sürecin gayet sağlıklı ilerlediğini söyledi şu an 32. Haftalığım
BA1 Emeltsb normalde evet öyle riskli görüyorsa görmüyorsada ayında çağırıyor kaçıncı haftana denk gelirse
Seyuba BA1 bugün 35+0 oldum , doktorum 35+3 te nst bakacak , eğer bir sorun yoksa 35 ten sonra genellikle bakılmaya başlanıyor
Nazgrr BA1 olmaz olur mu karnın böyle taş gibi olması kasılmaymış geceleri daha çok oluyor doktor sancın dedi hatta nst de bile sancılar 100 leri buluyor ama hissetmiyorum şu an 39 haftadayım bakalım doğum sancısı nasıl bir şey🫣
Glsmzkn BA1 37 haftalığım banada öyle oluyor elektirek çarpması gibi rahme doğru dimi Hıhh diyorum geçen ilk hissettiğimde kokmadım değil avm deydim
burcualtin Gerekmedikçe 38den önce nst anlamsız diyordu benim doktorum. 38.haftada ilk kez nst bakıldı bende. Hafta 1 baktık 41.haftada doğuma girdik