Username06 Kızlar kafam karıştı gerçekten gecikmenin 2.günü 197 çıkan değerler geç döllenme olur mu silik çizgi ile öğrenmiştim illa adet 10 gün falan mı gecikmeli böyle olanlar var 7 haftalıktı doktor 5 haftalık dedi bunu yaşayanlar sadece yazabilir mi
Patito__ Username06 cnm merhaba bu gibi durumlarda ikinci kez gittiginde hersey belli olur Eger kese buyuneye devam ediorsa bebek gozuktuyse hersy yolundaysa geç döllenme Ama kese yeterli boyutta degilse veya bebek gozukmuyor vsvs gbi problemler varsa gelisim zaten olmuyor demektir Bende bugun dr a gittim kesem 11mm oldugnu öğrendim bebekte vr suan yeni olusmus kalp atisi yokmus Sizin keseye daha once bakmislrmiydi benim beş gun once 7 mm idi sanirm gelisimi guzel deil.
Mavili1480 Username06 Ben adetimden 5 gün önce silik çizgiyle öğrenmiştim doktora gittiğimde 6 gün geride çıkıyordu 3 kere böyle oldu geç göllenme olmuş adet tarihim değişti
aysnrbysl Username06 ilerleyen zamanlardada haftasına göre belli olur zaten erken döllenme veya geç döllenme diye
Zananur Username06 Username06 benim baya gecikme oldu son adet tarihine göre 8 haftalık oluyordu ama doktor ultrasondan bakınca 5 haftalık dedi o yüzden adet tarihim degisti yani geç döllenme olabiliyor cnm herşeyin hayırlısı inşallah
Patito__ Username06 daha oncesinde muayeneye gtmedn yni anladm cnm Ozaman sen acele etme gittiginden bir hafta sonra git insallah hersy netlesir
aysnrbysl Username06 sıkıntı olacağını sanmıyorum benimde ilk hamileliğimde bebeğim 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme olduğundan ama doktor bir sıkıntı olmaz demişti için rahat olsun doktorunun ne dediği önemli asıl olan
Nazemm Username06 ben gebeliğini 168 ile öğrendim iki kere kontrols gittim iki hafta geriden geliyor suan 16 haftalık oldum