Gg123 Selvozge bebiş iyi suan 20 mayıs drdi Doğum için kızım olcak nasipse 24+2 4 kilo almışım bu zamana kadar ya siz
Krasivyy Selvozge 24 haftalık olduk ben 11 kiloyla devam ediyorum haftaya kontrol var bakalım minnoş kaç gr olmuş 😍
BrcnBlgn Selvozge Mayis sonu dedi doktorumuz bakalim.) 22+4 gunluguz 3 kilo aldim ama sanki bu sira alio gbi hssediorum.)
Tuubaaa Selvozge 23+6 yız 5 gün önce 540 gr dı🤷♀️👶 ilk aylarda 4-5 kilo vermiştim anca verdiğim kiloları alabildim🙄😋 İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişleri🌺💜
Selvozge Gg123 bizde 23+1 haftalığız bebeğim iyi çok şükür 🙏🏻 6 kilo aldım bende biraz kızdı doktorum tuzlu yiyorum diye dikkat etmem lazım 😔
NilAsel 23 mayıs dedi doktorum geçen hafta 610 gramdi bebeğim ben 10 kilo almisim😞 yarın şeker yüklemesi yaptiracagim
Selvozge NilAsel bende hızlı gidiyorum kilo almışım dikkat etmemiz lazım bende pazartesi günü şeker yüklemesi yaptırıcam 😔
Selvozge Krasivyy maşallah sizde benim gibi kiloyu çok alanlardansınız önceden zayıfsanız sorun yok ben biraz balık etliydim doktorum kızdı dikkat etmem lazım 🙈☺️ Kızım maşallah iyi 564 gram olmuş 23+1 haftalığız bizde
Selvozge newbabyno2 bacak ağrılarının sebebi magneZyum kalsiyum eksikliği olabilir canım baktırdın mı
Cancansu newbabyno2 Benim de çok ağrım var iki gündür 24+4 reyim bugüne kadar hiç şikayetim olmadı ama çok yorgun hissediyorum kendimi ağrılar peşimi bırakmıyor sanki 😢
Selvozge eoa normal Doğum mu düşünüyorsun sezaryen düşünüyorum doktorum 20 mayıs gibi alabiliriz demişti