nisamomy_ Gmom_ Gmom_ o zaman hemen doktorunu değişitir 🥰 bence kesede göründüyse hiç bir sıkıntı yoktur hem farklı bi doktordan görüş almak sonuç ne olursa olsun daha iyi olur
Gmom_ Melike1001 çok içimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
myavocado Gmom_ artış iyi diye düşünüyorum, sürekli iki kat artma şeklinde olmayabilir, iki günde bir %60 civarı artış yeterli gözüküyor, endişe edeceğiniz bir durum yok şuan
Gmom_ myavocado çok teşekkür ederim yani 238 çıkıp 5.gün 968 çıkması normal mi 🥹 1300 olması gerken yerde
M-Meris Gmom_ kuzum hiç canını sıkma benim beta lar çok düşük ilerliyor 02.12.2024 Beta Hcg 56.1 05.12.2024 Beta Hcg 111.7 09.12.2024 Beta Hcg 327.7 12.12.2024 Beta hcg 635.5 19.12.2024 Beta Hcg 2266 bana da boş gebelik hemen kürtaj dedi özel hastane doktoru yarın başka bir hastaneye gidicem cuma başka bir hastane son olarak haftaya salı bir doktora daha görünücem 1 doktor kötü dedi diye hemen karalar bağlama ben bağladım kendime stres başka birşey değil onlar için yazılı bir kitap var ona göre hareket ediyorlar ama unuttukları birşey var Allahın mucizesi sonsuz 💕
Ftmnnr Gmom_ doktor bir şey mi dedi ki devlet hastanesi ise kesin demişlerdir 🤣 çoğu devlet hastanesi olumlu durumlarda bile olumsuz konuşuyor öyle oluyor ya boş ver bak yükselmiş benim doktorum bin küsurlardan sonra keseyi görürüz demişti yakında da zaten sen de keseyi görürsün kese gördükten sonra bir daha zaten Beta hcg’ye bakılmıyor
Ftmnnr Gmom_ kese varsa ne güzel bir iki haftaya kadar bebiş te içine girer içini rahat tut çok da düşünme zaman gerekir şu dönemde dusunuo te zamanı kendine zindan etme bana bir hafta sonra gel dedi keseyi görmek için Ben 2 hafta sonra gittim mesela kalbini dinlemeye bir hafta sonra gel dedi Ben iki üç hafta sonra gittim çokta takmak istemedim düşünmek istemedim sende öyle yap
minikbebegim06 Gmom_ canim bence normal ya eğer sorun olsa kesenin şekli bozuluyormus minikte olsa kesesi oluşmuş sonuçta 🥰
Eda42_ Gmom_ Canım maasallah bu değer ile bu kadar kese görülmesi bile çok iyi herşey yolunda gider inşallah sen iyi düşün iyi olsun
Ftmnnr Gmom_ dua bir de bol bol dua edin herşey yoluna girecek inanın 😇 gönlünüzden geçtiği gibi olsun herşey
Gmom_ Ftmnnr Allah’a emanet herkesin isteyen herkesin evladı da sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Gmom_ M-Meris inşallah sizindr sağlıklı hayırlıdır hepimzinde insan stres oluyor maalesef herşey allahtan 🙏🏻