Gmom_ Kızlar bakarmısınız biraz modum düştü 14 42 100 238 den sonra 5.gün 968 çıkmış normalde 1.300 çıkması lazımdı sağlıklı değil mi acaba
minikbebegim06 Gmom_ aslında hesaplayinca yüzde 60 artış olmuş bu da yeterli canını sıkma keseyi de görmüşsün başka doktora danış istersen
Melike1001 Gmom_ o kadar güzel ertmış ki betan ki kesede gözükmüş bence hemen doktorunu değiştir. Doktorum %50 artsa yeterli demişti. 5+3 te karından görememişti kızımı doktor alttan muayene olmuştum 7+4 te halan karından net görememişti daha doğrusu kalp atışını çok net alamamıştı duyduk ama net değildi sonra o zamanda alttan muayene etti hiç bir problem olmamıştı inşallah sizde de bişey olmayacak ama bence başka doktora gözükmenizde fayda var
myavocado Gmom_ artış iyi diye düşünüyorum, sürekli iki kat artma şeklinde olmayabilir, iki günde bir %60 civarı artış yeterli gözüküyor, endişe edeceğiniz bir durum yok şuan
Zeynepugrl Herkesin değeri farklı bence canım önemli olan artış olmuş kiminin çok artıyor kiminin az artıyor kaç hafta şu an
Arzu1616 İçinizi ferah tutun aynısı başıma geldi önemli olan 2 katı artması gayet güzel artmış 6haftalıkken gidin kese gözükür inşallah
Parinas Gmom_ keseyi gördüyse beta bakılmaz artık zaten. Sonrası yanıltır. Başka doktora gitmeni öneririm
minikbebegim06 Gmom_ sen kendinde hesapla istersen normalde 6.gün olarak hesaplamamiz lazım ama 5.günde bilr 900 lerde yüzde 60 artışla bi başka doktora daha gözük içini rahatlat istersen
Mummy99 Gmom_ bence doktorunuzu değiştirmeyi düşünün. En %60 artis normal kabul ediliyor. Olmamis diyerek sizi gereksiz korkutmamalı. Aynisi bende yaşadim ben az artmiş dedikce doktorum aksine ultrasonla bakmadan bile beni rahatlatdi. 5+0 da çok erken olduğu için yalbiz altdan bakinca görünmüş. Değerin 2000 gecince uktrasinlada gözükücektir. Bence içini ferah tut boşuna kendini üzme
Gmom_ Ftmnnr öyle mi diyorsunuz ne bileyim doktorlar konuşunca böyle asabım bozuluyor burası beni daha çok rahatlatıyor
nisamomy_ Benimde betam çok yavaş arttı devlet acilde ki doktorlar aklımda olmayan şeyleri aklıma soktu, öyle olunca hemen özele randevu aldım doktor çok içimi rahatlattı zaten 3-4 gün sonra da kese gördük 🐣 özele git progesteron tahlili de iste için rahat eder
nisamomy_ Gmom_ Gmom_ o zaman hemen doktorunu değişitir 🥰 bence kesede göründüyse hiç bir sıkıntı yoktur hem farklı bi doktordan görüş almak sonuç ne olursa olsun daha iyi olur
minikbebegim06 Gmom_ rahatlasın zaten kese görmüşsün daha rahat etsin dersen 2 gün sonra aynı yerde yeniden kan var öyle bak birde 😊
Ftmnnr Gmom_ doktor bir şey mi dedi ki devlet hastanesi ise kesin demişlerdir 🤣 çoğu devlet hastanesi olumlu durumlarda bile olumsuz konuşuyor öyle oluyor ya boş ver bak yükselmiş benim doktorum bin küsurlardan sonra keseyi görürüz demişti yakında da zaten sen de keseyi görürsün kese gördükten sonra bir daha zaten Beta hcg’ye bakılmıyor
Gmom_ Melike1001 çok içimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah