Sunismyson LLimonn çocuk doğacak ayrı ağlayacaksın, gülmeyi öğrenince, emekleyince, yürüyünce vs vs bitmezse mutluluk gözyaşı olsun sadece diyelim🥰
LLimonn Sunismyson herkes için sadece mutluluk gözyaşı olsun🫠 ne güzel dedin🤍 Annelik zor diye boşa demiyorlar demek ki🙂↔️
LLimonn Nazo77 ya kendi kendime kalınca çok düşününce öyle oluyorum dışarı böyle cıkım edim vs öyle olmuyor eve ne zaman girsem mallaşıyorum🫢😅 bu süreç beni biraz yıpratıcak galiba
Nazo77 LLimonn Pozitif şeyler düşün o zaman❣️ YouTubeda Kaan Kocatepe ve Osman Gönülal bu doktorları dinle ikiside gayet pozitif 🌹
AybenYB LLimonn ne güzel, tadını çıkarmalıyız bu anların bence, sonradan geri bakıp gülücez çünkü ben buna mı ağlamışım diye 🥹
hamcokelek33 En ilk 3 ayda çok zorlanmıştım, hep böyle geçecek sanmıştım hayattan soğumuştum resmen. Banyo yapmak bile istemiyordum🥹 12-13. Haftalarda kesildi. Korkma geçmeyecek gibi geliyor başta ama geçecek🥹🥹🥹
LLimonn hamcokelek33 umarım cabucak geçer son 1 ay geçmesi için o zaman🤲🤲 Bende öyleyim aynaya bakıyorum kendime bu ben miyim diye😅😅 yerle yeksanım ya