LLimonn Beni bu 3 ay çok zorluyor duygusal olarak çok inişli çıkışlarım var alınmayacağım şeylere ağlıyorum bildiğin iç çeke çeke doymuyorum diye bile ağlıyorum
esengl03 LLimonn bende ilk gebeligimde cok aglaz ve cok asabiydim ama 5 6 ay gectikten sonra sanki benden mutlusu bende huzurlusu yok gibiydim bi anda kuş gibi hafiflemistim hep hormonlardan canin aglamak isterse aglayabilirsin yemej istersen yiyebilirsin sadece sabret guzel gunler yakindadir geciyor herşey
AybenYB LLimonn yemek yiyemiyorum diye ağlıyordum, sevimli kedi videosu görünce ağlıyordum, genel olarak nefes alsam ağlıyordum 😂 bir gün cıvıl cıvıl uyanıyordum bir gün aşırı depresif, mide bulantısı cabası
LeylaAB LLimonn okuduğum kitapta baba oğlunu dövdü diye bir saat ağlayıp sonra kocama nasihat vermeye kalktım bak çocuğunun arkasında olacaksın dinleyeceksin falan diye 😂😂 12. haftadan selamlar
LLimonn La_sumom ya çocuk gibi oldum iyice dün ortada hiç bişi yokken ağladım eşimde şaşırdı sakinleştirmeye çalıştu konuştu benimle Bak bunu biz istiyoduk evet zor içinde can taşıyorsun keşke bu konuda yardım edebilsem ağrını duygunu düşünceni ben taşısam bak kucağımıza alınca buna gülcez etcez vs diye ama bebeği istemediğimden değil tabiki cok istiyorum bunun için çok şey cektim. Ama duygusallık beni mahfetti
LLimonn esengl03 inşallah yakın zamanda toparlarım bende de agresiflik oluyor kokulara karsıda hassasiyetim var deterjan vs. Bide sanki eşimle düşmanmışım gibi oluyorum ama onluk birşey yok ben bazen öyle görüyorum bana batıyor bazen💆🏻♀️😒
LLimonn AybenYB mide bulantım öyle cok yok çok şükür , sizinde zor olmuş bende aile ile ilgili şeyler görünce ağlıyorum🫢
La_sumom LLimonn Evet sizi çok iyi anlıyorum gereksiz bi hayatı sorgulama acaba hazır mı değilim düşünceleri çok küçük şeyleri kafaya takma gereksiz kıskançlıklar ve kurgular ama 3 ay bitince 2. Trimestere geçince her şey düzeliyor 🥰
LLimonn LeylaAB herşeyi düşünüyor insan bu dönemde değilmi bende hep nasihat veriyorum💆🏻♀️😅 daha 8 haftadayım
Sunismyson LLimonn hormonların güzel çalışıyor demek ki. Adapte sürecindesin hala daha sonraları azalacak ama bitmeyecek maalesef
LLimonn La_sumom evet evet , yetebilcekmiyim filan bide bi lohusa döneminde bebeği istenmeyen hikayelere denk geliyorum Acaba bende de olurmu 😒
AybenYB LLimonn ne güzel, tadını çıkarmalıyız bu anların bence, sonradan geri bakıp gülücez çünkü ben buna mı ağlamışım diye 🥹
Nazo77 LLimonn Hiçbirşey hissetmedim çünkü bilmiyordum sona çok yaklaştım hala öyle bir hüzün çökmedi aksine daha neşeliyim😅
LeylaAB LLimonn bazen karşımda kütük gibi durunca (‘ya da bana batıyor bilmiyorum’) bak şunları yapman lazım diye laf atıyorum benim içimde insan var diyorum sıklıkla 😂😂😂 Bulantım çok ağır geçti yeni yeni toparlıyorum çocuk ya sana çekerse diyorum ya yaramaz olursa 😅😅
Sunismyson LLimonn çocuk doğacak ayrı ağlayacaksın, gülmeyi öğrenince, emekleyince, yürüyünce vs vs bitmezse mutluluk gözyaşı olsun sadece diyelim🥰
LLimonn LeylaAB bize batıyorlar ya onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar aslında bide biz kadınlar daha duygusal yapıya sahibiz ya hani annelik duygusu karnımızda iken zaten başlıyor yaradılışımız öyle erkekler bence kucagına alınca farkına varıyor💆🏻♀️😅 ilk gebeliğim ama tahmini böyle dusunuyorum Bak kınama çeker söylim😂😂
Denizlina09 LLimonn bende aynıyım sinirli bir insan oldum duygusallık var garip yani fiziki belirti çok az ama mental uçuyorum :D
LLimonn Denizlina09 kimse normal atlatmıyor demek ki ya ben düşünüyorum durum olarak farklı ama regl dönemimde bile ben rahattım hiç olmamış gibi böyle kapris duygusallık vs yoktu Ama bu durum beni baya etkiledi hani ikiside hormon meselesi ya ondan diyorum🥺
Nazo77 LLimonn çevrenle alakalı olabilir bu durum biraz canını sıkanlardan uzak dur ben öyle yaptım 🤭
LLimonn Nazo77 ya kendi kendime kalınca çok düşününce öyle oluyorum dışarı böyle cıkım edim vs öyle olmuyor eve ne zaman girsem mallaşıyorum🫢😅 bu süreç beni biraz yıpratıcak galiba