Dmlakrbg melosunbebikosu idrar yolu enfeksiyonu oluyordum. Crp yükseliyordu. Hatta doğumdan sonra da oldu kaç defa. Hastanede yattım. Şu anda da sürekli enfeksiyon oluyorum. Daha geçen gün 4 gün kaldım hastanede. Artık damardan almadan fayda etmiyor. Dut kürü dediler,onu yaptım. Fayda olmuyor. Nioli yağı dediler. Onda da fayda göremedim pek. 🤷🏻♀️
melosunbebikosu Dmlakrbg ben de çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sık sık çamaşır değiştiriyorum ütülüyorum onları bir de nioli yağı kullanıyorum. Evde de lavaboları ayırdık o şekilde çözüm bulabildim. Bi de kızılcık suyu deneyin onuda duymuştum
Eylul41 Dmlakrbg ben cranberry tabletinin cok faydasini gordum 5. haftamdan itibaren surekli lokosit 20 lerde 18 lerdeydi belirtide yoktu onlem amacli test veriyordum sadece. Antibiyotikler kisa sureli tek kullanmlik hic etki etmedi. Camasir degistirme temizlik su icimi probiyotik beslenme hepsini yaptım en sonunda doktoruma sordum kullan dedi onu kullandim 1 hafta sonra degerim 18 den 5 e düştü bakteride 50 den negatife dönüştü o kadar mutlu oldum ki 🙂
Dmlakrbg melosunbebikosu lavobom ayrı zaten. Nioli yağını denedim olmadı. Çamaşır günde 2-3 değişiyorum. Ama ütülemedim hiç. Çok bunaldım artık bu durumdan. Sürekli iğne ilaç mahvoldum. Kızılcığı kaynatıp mı içicez? Nasıl oluyor
melosunbebikosu Dmlakrbg çamaşırlarınızı ütülettirin muhakkak. Evet kızılcığı kaynatıp kavanozlayıp sonra içebilirsiniz ben önceden onuda içerdim işe yarıyordu
lilii4 Kubilogy_1 geçmiş olsun bende serklaj olalı 2 hafta oluyor 13. haftamda önlem amaçlı atıldı ilk 1 hafta kadar hafif kasık ağrısı falan olabiliyor ama şuan gayet iyiyim. doktorum normal hayatına devam edebilirsin dikkatli bi şekilde dedi yemeği eşimle yapıyoruz onun dışında kendi kişişel ihtiyaçlarımı karşılıyorum onun dışında hiçbi iş yapmıyorum ama hareketliyim yine de inşallah hep böyle geçer:) size de ağrı kesici verirler muhakkak şimdi ağrılarınız için bir iki gün sonra bu kadar yoğun bi ağrı kalmaz Allahın izniyle
Arblg Kubilogy_1 olur bıraz agrınız Bıkac gun devam eder sonra normale dönersınz.Ufak kanamalar ve akıntı olur ama o da 1 hafta ıcınde duzelır.Gecmıs olsun❤️
annim_803 Bende 14 haftalik kotrolumde rahîm ağzı 27 mm dedi şuan 15 haftadayim bende korkuyorum kısalma olur mu diye ama Dr dedi bu haftalarda bu uzunluk normalmiş oğlumda o haftalarda 35 falandı yanlış hatırlamıyorsam progestan kullanıyorum Sabah akşam
irmik85 Serap09 Zaten acil serklaj yapıldığında komple rahim ağzı açılmıştı. Tuvalet için bile kalkmadan yattım doktorum ne kadar çok tutarsak o kadar iyi demişti ama kızım 31 haftada dikişlerini patlattı :) 27 gün sadece kilo alımı için küvezde kaldık 1570 gr doğdu 2 kg olunca verdiler 🥰