Esinnur63 Kızlar nasıl gidiyor süreç benim bebem biraz tembelleşti sanki çok oynamıyor sizde durumlar nedir
Gizem-1009 Esinnur63 36+1 den selamlar bende de çok zorlaştı hareket edemiyorum artık biran önce doğurmak istiyorum benimde bebeğim önceki gibi hareketli değil
Whitecolour Esinnur63 bugün tam 37 haftalık olduk. Sırt bel ağrısı o kadar çok ki ve daha 2 3 hafta var nasıl geçecek bu zaman 🥹
Sedanurylmz Esinnur63 bende 37+1 haftalığım çok aşağıda hissediyorum bebeği bazen yürürken zorlanıyorum ve benimkininde hareket sıklığı azaldı ama hala çok sert hareketleri bazen canımı acıtıyor
Esinnur63 Zeyzeyy- az kaldı ya kendimi motive etme şeklim az kaldı bebeğimize kavuşucaz aylardır bekliyoruz değer
Busraoztas 37+1 im bnde 2.sezeryna bugün gün verilck bir haftada önden gidiyor yeni yılı bulmck gibi belkide o gün bugün🥹
Esinnur63 Whitecolour bizim doktor daha günden haber vermedi ya son ana kadar bekliyelim diyor ben sezeryan istiyorum artık bu sefer gittiğimde de vermezse başka bir doktora görünecem bende kendimi ayarlicaö ona göre
Busraoztas Ben dudnen beri muhtmln DGM sancısı dün agldm kalp crpntsi fln sabah geçti şimdi üç saattr siddtli sncm var nefes aldırmıyor şimdi hastnye gidicem hakkmzda hayrlsi