elifseda53 Kızlar kızlar sımdı ben 9 haftalık hamileyim tamam mı ama aşırı ekşi yiyenledenım sureklı limon 🍋 havuc kuzu kulagı eksı olandan yiyorum sizce nedır cınsıyetı…![](https://)
Minnakpopus elifseda53 cinsiyetin bunlarla alakası yoktur. Vücudun ne istiyorsa onu tüketiyorsun. Ye ekşiyi falan fistan o söz de hikaye. Oğlumda 9 ay boyunca eksi tuzlu ne varsa tükettim ama oğlum oldu 🌸 bunda bakalım nolacak 🤷🏻♀️
mervedmrcn elifseda53 ben ilk aylarımda deli gibi limon turşu ot aşerdim hepte yedim ağzıma tatlıya dair bişey sürmedim midem almıyordu ama son trimester döneminde deli gibi çikolataya ve tatlıya sardım 35 haftalığım ve hala tatlı şeyler aşeriyorum 😂 kızım olacak🐣
Bahar1205 Minnakpopus Aynen bende ilk kızımda hep tatlı şeyler yemek isterdi canım, simdi 2. Kızıma hamileyim bunda da hep tuzlu ekşi şeyler yemek istiyor canım 😁
myavocado elifseda53 ilk haftalarda ben de sürekli limon yedim, bütün bir kış ayva yedim, yaz geldi erik yedim 😂 bol bol da turşu yiyordum, bebeğim erkek
Cacaege elifseda53 hiç alakası yok ilk oğlumda sürekli dondurma yedim Suan 2. Oğluma hamileyim limonun suyunu ağzıma sıkıyorum hep eksi şeyler yiyorum turşu bol ekşili salata falan 😂
Cacaege elifseda53 bende öyle diyordum Buda oğlan 😂Allah hayırlı evlat versin kızı oğlanı yok bu devirde