Ferhan-03 Duruu3 sizi çok iyi anlıyorum ya 6.5 yaşında oğlum var 2.5 yaşında kızım var ve 3.5 aylık hamileyim o yüzden sizinle aynı duyguları yaşıyorum
Duruu3 Ferhan-03 evet kuzum Allah güç kuvvet versin inşallah bize sağlık olsun gerisi hal olur sonuçta buyucekler ve biz o küçük halerini çok özleyeceğiz annelik hem zor hem çok güzel 🥰🥲🥲
Senemm5834 obiranne3 bende 28 yaşındayım 2 oğlum var 💙 üçüncü çocuğumda henüz 3 aylık Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin 🙏😊
Parinas 25 yaşında oğlumu 28 yaşında kızımı kucağıma aldım. 31 yaşındayım 3ncüye hamileyim daha çok yeni 🤩
Balbebek012 obiranne3 maşallah size 🩷 ben bir kız bir oğlan annesiyim 2.oğluma da hamileyim çok şükür 🫶 32 yaşına gireceğim nasipse
Leylasiva21 obiranne3 30 yaşında ilk kızımı doğurdum şimdi 32 yaşında hamileyim 33 te ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah
Tugceelanaz obiranne3 Beni anlatmışsın resmen , aynılarını ben diyordum 30 dan önce çocuk planlamasını bitirmek istyorum dedim . Ve öylede oluyor . 29 yaşında 3 kez kız annesi olucam inşallah 🤲🏻🌸
ReyHalVe21 Hunilianne222 bende öyle iki oğlum var daha çok yeni üçüncüye hamileyim kalabalık aile seviyorum eşimle beraber çok şükür elhamdülillah istedik ve olucak Rabbimin izniyle 🩷🥹🫠🪷