Elfnr_ obiranne3 24 yaşındayım ikinci gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı ikinci bebeğime kavuşmamıza çok az kaldı inşallah 💙
Yorgunn_momy1 obiranne3 26 yaşındayım 1 kızım var nasip olurda 27 28 belki yaptım yaptım yapmadım daha da gözüm kesmez 😂 nasip olurda bir de oğlum olursa Allahıma çok şükür yeter 🥰
Yprkk obiranne3 33 yaşındayım kızım 5 yaşında şuanda da 37 haftalık hamileyim hayırlısıyla haftaya sezaryen ile kavuşcaz kuzuma 🙏🏻🥰🌸
Esra5757 29 yaşındayım 3. Bebeğimizi bekliyoruz inşallah 😍 Rabbim isteyen herkese versin ve evlat ferahlığı tattırsın
Eceunverkanra obiranne3 35 yasindayim 36ıma gunler kala 2.cocugumu doguracağım nasipse🤲🏻 4 yaşında bir oğlum var🥰
irmik85 Bebemiz Ben 24 yaşında evlendim ama uzun yıllar bekledik. İlk kızımı 32 yaşımda doğurdum. Geçen sene düşük yaptım. Şimdi 28 haftadayız. İnşallah 40 yaşımda Mart ta oğlumu kucağıma alacağım sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz 💙💙💙
Semakantar obiranne3 26 yaşindayim 3 yaşında 1 tane kızım var 2 . Ye hamileyim 38. Haftam bugun yarin oglumuda alirim kucagima insallah
Edoss123 22 yaşımda ilk kızım oldu sonra 27 yaşımda ikinci kızım oldu şimdi 36 yaşındayım Allah’ın izniyle oğlum olacak yakında inşallah