TwinsAndBeren Beybyi hahaha acıya alışsın şimdiden 🤪 ilk doğumumda sütü acılar gaz yapar falan dediler korkudan bir süre yemedim sonra yine devamke 😂
YyyyYasemin iknrkc hergün ya çikolata ya baklava ben istemesem eşim alıyor gözümün önünde olunca da yiyorum 🥹 bi kez de kola içmiştim
gmz10 Deniz4848 emziriyorsanız ton balığı yenmiyormuş, ben de tam yemeyi düşünüyordum ki internette bir doktor paylaşmış.
Liimon gmz10 niye? Ben hamileyim sık sık ton balık salatası yiyorum çünkü ton balığı faydalı yazıyor internette
Bahar1205 iknrkc paketi gıdalar, gazlı içecekler, kızartmalar, sucuk, fazla tuz tüketimi 🥺🥺Hamile değilmişim gibi yiyorum ve kendime engel olamıyorum 🥺
DenizBatus iknrkc bu ara tutkuya sardım sabah bide akşam çayın yanında bir paket yiyorum her gün durduramıyorum kendimi🥲
Asli47 Normalde asla tadını bile bilmediğim evime almadığım şey noodle tavuklu olan hergün yesem yerim deli gibi canım çekiyor bir an önce doğurmak istiyorum bu yüzden 🤣🤣 33+4 üm şuanda arada abur cubur da oluyor tabikide 🙈🙈 Kızıma hamileyken de çamlıca gazoz içiyordum kafama dikiyordum şişe şişe çok şükür çok sağlıklı birşey olmadı 🙈😄 normalde evimize asitli içeçek almayız mesela hamilelik çok ilginç birşey yaaa 😄😄
Nazsuuu Nesonunbeybi kolanın ne zararı var acaba? Bende çok içtim soda flnda çok içiyordum gaz sorunu yapiyo bebekte dedi ama benim bebeğimde öyle bı durum olmadı 50 günlüguz
Ftmnnr Nazsuuu fazla asitli ve fazla şekerli ya bana öyle demişlerdi işte çok içime şeker çıkartır çocuğa da zarar verir şeker demişlerdi koladan mıdır bilmem şeker yüklemesinde çıktı ama çok da üstünde durmadım çünkü şeyden önce yoktu hamilelikten önce yoktu belli ki hamilelikte çıkıyor ve düzenle de değil yani mesela bir gün şekerin varsa ertesi gün aynı şeyi yesem de benim şekerim çıkıyordu ben o yüzden çok üstünde durmadım yani arada bir yine içiyorum sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🤣🤣
Liimon Benim doktorum her şeyi yiyebilirsin artık hiç bir şey olmaz dedi 16. Haftada. Ben yinede çiğ şeyleri asla yemiyorum. Diğer zararlıları da az az arada yiyorum. Hamburger kola çok yiyorum maalesef ve gofret.. vicdan azabı hep
Selenayderen35 Bende bol bol hamur işi istiyorum pişi gevrek boyoz tost börek gözleme birde bulgur pilavı ve kısır 🤣🤣🤣tatlı olarakta bütün antep Fıstıklı çikolata 🤣🤣