babyandmomy__ iknrkc asitli içecekler ve çikolata kek tarzı paketli ürünler 🥴 Hergün değil ama haftada bir iki oluyor
Nazsuuu Nesonunbeybi kolanın ne zararı var acaba? Bende çok içtim soda flnda çok içiyordum gaz sorunu yapiyo bebekte dedi ama benim bebeğimde öyle bı durum olmadı 50 günlüguz
Ftmnnr Nesonunbeybi uzun bir süre icirmemişti eşim artık şu zamanlarda biraz daha saldık o kadar hoşuma gidiyordu ki böyle koca bir bardagi bir anda bitirmek istiyordum 🤣 kola asermeyi en iyi bilirim 🤣 gece rüyama girerdi içmeden uyuyamazdim
TwinsAndBeren Beybyi hiçbir zararı yok ben de çok yiyorum eşim zararlıdır diye doktoruma sordu hiç sorun yok dedi 😅
Deniz4848 Zararlı bir şey hiç tüketmedim doğurdum iki ay olacak hala ton baligi yemedim halbuki doğurur doğurmaz yerim diyordum 😅 sigarayı bıraktım, hala da başlamadım. Sanırım en zararlı sayılacak şey bi kaç kez mc donals
gmz10 Deniz4848 emziriyorsanız ton balığı yenmiyormuş, ben de tam yemeyi düşünüyordum ki internette bir doktor paylaşmış.
Yagmur205 Herşey yiyorum herşeyy sonra kolası fantası cipsisu sucuku salamı sonra pişman oluyorum ama yiyorum yine🙂↔️