bir_busra Ggullkara yaa çok sevindim bende randevu aldım çok şükür zar zor buldum canım ne zaman yaptırmıştın ücret ödedin mi peki
Ggullkara bir_busra hayır ücretsiz 19-22-24. Haftalarda gittim hepsinde detaylı baktılar 2024 Ağustos Eylül aylarında
bir_busra Ggullkara fotoğraf falan veriyorlar mı peki eşimi yanıma almazlar galiba devlette olmuyor diye biliyorum ama
dilaradoyan minikem deneyiminiz nasıl. Yanınıza birini alıyor mu? Yüzünü gösteriyor mu bir de kâğıt veriyor mu ya da video çekilmesine müsade ediyor mu
minikem dilaradoyan telefonu yanıma almak aklıma gelmedi ama her devlet hastanesi randevusunda olduğu gibi hasta sayısından ötürü herkes aşıro stresli ve aceleci. Aklımdan geçen bir çok şeyi sormaya çekindim bile. Yanınıza kimseyi sokmuyorlar fotoğraf da verilmiyor. Ama raporlar e nabız üzerinden gözüküyormuş
minikem dilaradoyan Hatta cinsiyetini de öğrenemedim bebeğim çok hareketliydi ve doktor göremiyorum dedi ve fazla uğraşmadı
Ggullkara bir_busra fotoğraf yok vermiyorlar eşimi ya da bir yakınımı yanıma aldılar her gittiğimde bir sorun olmadı
bahardaa Tubisko04 çam sakurada yaptırdım memnun kaldım 40 dakika sürdü tek tek incelendi . Tabi size göstermiyorlar , fotoğraf vermiyorlar e nabıza resimler düşüyor ama siyah anlaşılmıyor benim için doktorun sağlıklı demesi yeterliydi zaten 🤍
Minik_kuzularim Tubisko04 Tubisko04 ben daha dün yaptırdım ama ekstra ücret ödemedim 1saate yakın incelediler öğretim görevlisinden randevu alırsanız ücret ödüyorsunuz