Tubisko04 İstanbulda eğitim araştırma veya devlet hastanesinde detaylı ultrason çekilicem de memnun kalan var mı hangi hastaneden randevu aldınız?
Ggullkara Tubisko04 çapada ücretsiz olarak detaylı ultrason yapılıyor ama ben problemli gebeliğim için yönlendirilmiştim kafanıza göre gidebilir misiniz bilmiyorum
minikem Tubisko04 Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde perinatoloji bölümünden randevu alıp detaylı olabilirsiniz. Önce doktorunuzun perinatolojiye yeşil alan açması gerekiyor. Genelde 22 haftalık istiyor dr. Ayşe Keleş. Ben kendisine gitmiştim 15-20 dk sürmüştü ve tüm organlarına ve gelişimine bakıldı.
bahardaa Tubisko04 çam sakurada yaptırdım memnun kaldım 40 dakika sürdü tek tek incelendi . Tabi size göstermiyorlar , fotoğraf vermiyorlar e nabıza resimler düşüyor ama siyah anlaşılmıyor benim için doktorun sağlıklı demesi yeterliydi zaten 🤍
Tubisko04 Neslihankadir aa bende ordan randevu almayı düşündüm doktorunuzun adı ne acaba ve nasıl randevu aldınız direk perinatolojiden mi?
Neslihankadir Tubisko04 perinatolojiden alıyosunuz Dr adını hatırlamıyorum ki bayagı oldu şuan 40 haftalık hamileyim
ikibaloglanannesi bir_busra Şu an haftanız müsaitse İstanbul Cerrahpaşa tıp fakültesi 27 Aralık saat 9:30 da randavu gözüküyor az önce baktım.
Tubisko04 Neslihankadir hadi ya tüh çok merak etmiştim o hastanedeki her doktor iyi değilmiş sanırsam sizden ricam mhrsden geçmiş randevularınızdan bakabilir misiniz iyiyse ona gitmek istiyorum
Neslihankadir Tubisko04 baktım canım ali gökhan bolluk çok iyi ve çok bilgili bir Dr ama randevu bulabilir misin bilmiyorum çok yoğun perinatoloji bölümü
ikibaloglanannesi Ben randavu bulamadım iki bebeğimde de ama siz yine şansınızı deneyin. İstanbul Cerrahpaşa tıp fakültesine bakın her gün belki düşer randevu. Kadın doğuma tıklayıp 5 numaradan alacaksınız
ikibaloglanannesi Tubisko04 Kadın doğuma tıklayıp ardından 5 numara Perinatolojiden alacaksınız direkt
Tubisko04 Neslihankadir çok sağolun yarın randevu alacağım inşallah 🙏🏻 bide naptılar size detaylı ultrasonda acaba şuan 18 haftalığız 2 hafta sonrasına randevu alacağım tam 20 haftalık olacağız haftamız iyi mi sizce?
Tubisko04 ikibaloglanannesi çok teşekkür ediyorum ama ben az önce cerrahpaşayı aradım 2.500 tl olduğunu söyledi detaylı usg nin ücretsiz olmadığını belirtti siz ücret ödediniz mi?
Neslihankadir Tubisko04 bence 23 24 . Haftayı beklemesin çünkü bebek Kuçik olunca bazı organlarını görmeye biliyolar çok detaylı bir şekilde bakıldı gitmeden bi şeyler yemeye hareketli olmasına dikkat et eğer organlarını felan göremezlerse tekrar cagırıyolar bende öle olmuştı
ikibaloglanannesi Tubisko04 ben ikisine de özelde yaptırdım. Bulamadım ne yazık ki. Ama burada yaptıran anneler vardı ücretsiz olarak Profesörler ücretli onu söylemiştir. Siz onlina dan randavu alırken normal şekilde alınca ücretsiz oluyor. Zaten randavu kısmında profesör kısmı var ona basmayın o kısım ücretli çünkü
Minik_kuzularim Tubisko04 Tubisko04 ben daha dün yaptırdım ama ekstra ücret ödemedim 1saate yakın incelediler öğretim görevlisinden randevu alırsanız ücret ödüyorsunuz
dilaradoyan minikem deneyiminiz nasıl. Yanınıza birini alıyor mu? Yüzünü gösteriyor mu bir de kâğıt veriyor mu ya da video çekilmesine müsade ediyor mu