Erzincan24 canım ben hamile değilken gittim ama çok zorlandım galiba hamile olarak gitseymişimdi perişan olurmuşum çünkü ağrı kesicilerle idare edebildim 20 gün boyunca birde gitmeden önce menenjit aşısı olma zorunluluğu vardı galiba şubat ayı gitmiştik biz geçen sene sapağlam gittim 45 kg geri döndüm 50 kiloydum oradaki yemekleri yiyemedim mesela ne kadar da yemekleri Türk yapmış olsa Türk yemekleri olsa dahi yiyemedim tavaf esnasında sürekli WC sıkıştım lavabo çok uzak ha diyince gurubu bırakıp gidemiyorsun ya tavafın yarım kalır ya da safa Merve de ki say yarım kalır ihramdan çıkabilmek için bunları tamamlaman gerekir ben sıkışa sıkışa bitirmek zorunda kaldım kaç kere hele hamilelikte daha çok sıkışıyorsun idrara. Uçakta iken ihrama giriyorsun iner iniyordun belgelerini onaylatma sırasına giriyorsun kaç kez elinde çantaların oluyor zor oluyor ayakta sıra bekliyorsun sonra otele varır varmaz ihramdan çıkabilmek için hemen tavaf ve say yapman lazım ilk gün çok yorucu olacak ondan sonra dinlen bi gün. Bi gün dinlen bi gün tavaf yap yoksa çok yorulursun canım çok dikkat kendine oralarda