Nilbebek27 Kızlar devlet hastanesi sezaryen kaçıncı haftada gün veriyor. 35. Haftadayım bu hafta anestezi testine çağırdılar bu hafta verirler mi?
iremarsln37 Nilbebek27 benimde 35te anestezi de tahlilleri bakılıp onay verildi daha sonra doktoruma gittim gün verdi. 39dan önce almıyoruz dedi benim 39+3 te olacak nasipse
Beybiik Nilbebek27 işlemler için 36 gibi cagiriyorlar . Anestezi ile gorusunce doktor gün veriyor acil onaylìyor. O gün gidiyorsunuz
Sehrbn_ Ayy bende beklim 32 deyim bebeğin gelişimi önde olduğu için bide kasılmalarım olduğu için erken olma ihtimaline karşılık hazırlıklı olurum..
Daisyy000 Nilbebek27 Tabi çıkartır çıkartmaz boynuma yatırdılar 10saniye kadar kaldı sonra hemen aldılar 🥰
meteninannesi_34 Daisyy000 bende devlette yapcam inşallah spinal sezeryan düşünüyorum kontrollerimi özele gittim hep 32 haftadayim devletten randevu aldım simdi
Daisyy000 meteninannesi_34 Saglikcakla kavuşun inşallah 🌺Ben özele gidiyordum,devletteki doktorumu tanıyınca özeli bıraktım devlette devam ettim,hiçte pişman olmadım..
meteninannesi_34 Daisyy000 sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza 🤲🥰
Nilbebek27 iremarsln37 ay çok teşekkür ederm demekki bana da verirler bu hafta anestezi testinden sonra 🧡
iremarsln37 Nilbebek27 tahlillerinix yapıldı mı, eğer yapıldıysa anestezi onay veriyor sonra direk kendi doktorunuza gidiyosunuz gün için. Yapilmadiysa da anestezi yaptırır tahlilleri sonuç çıkınca onaylatirsiniz. Bu hafta halledersiniz gün işini kesinn :)
Nilbebek27 iremarsln37 yok balım perşembe günü testim var aynı gün çıkarsa doktoruma götürürüm inşallah gün belli olsun istiyorum artık
iremarsln37 Nilbebek27 sonuçlarıniz çıkınca anesteziye tekrar gidiyorsunuz onay veriyorlar daha sonra doğum doktorunuza gidersiniz. Belli olur inşallah. Benim ertesi gün çıkmıştı sonuç