Ebruaslan-21 Kızlar merhaba 19+2 hafatalık hamileyim ikinci gebeliğim ilk oğlumda 19 haftalıkken hissetim bugünde kızımı hissettim çok farklı bir duygu gerçekten tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerde durumlar nasıl 😍🙏🏻🙏🏻
Goktug16 Ebruaslan-21 benimde 2.gebeligim 17 haftalık ama daha hareketlerini hissetmiyorum acaba bir sorun mu var diyorum tedirginim sizin o haftalarda hareketlerini hissetme var mıydı
danla2711 Ebruaslan-21 17+6 nadirde olsa hissediyorum anlık oluyor şimdilik 😂😍 hissedince eşimin de hissetmesini heyecanlanmasını istiyorum ama o tabiki hissedemiyor😂 ilk hamileliğim canım oğluşum 💙
Ayyildiz1 17+1 oldu bugün his yok bazen bişiler oluyo gibi ama ilk gebeliğim şuan birşey anlamıyorum ☺
Ebruaslan-21 Goktug16 evet canım bende o haftalarda böyle birşey dönüyor bir kıpırdama var gibiydi ama net birşey diyemiyordum ve gerçekten korkuyordum taki bugüne kadar net bir şekilde hissettim canım sabret inşallah hissedersin 🙏😍
Ebruaslan-21 danla2711 daha küçük babaların hissetmesi için tahminimce 25 ten sonra babalar hisseder 😍🙈
danla2711 Ebruaslan-21 😂🥰yaa ben sabırsızım ahaha bazı günler hiç hissetmediğimde korkuyorum 😂 cumartesi göreceğim oğluşumu 1 aydır görmüyorum 🥹
Ebruaslan-21 danla2711 alışverişe başladınız mı acaba ilk oğlum kışın doğdu kızım ise Mayıs doğumlu nelerden nasıl almalıyım bilmiyorum şuanlık sadece 3 adet 5 ki hastane çıkışı aldım yenidoğan ama çok aradayım biraz daha mı beklesem diye
danla2711 Ebruaslan-21 ben bir kaç kıyafet aldım 2 3 tane altlı üstlü çoraplı takımlardan aldım bol bol zıbın alacağım ay başı😂🥰 benimkide mayıs doğumlu olacak mayıs sonu olduğu için havayıda tam kestiremiyorum ama yenidoğan olduğu için uzun giyer diye düşünüyorum bide benim evim bahçeli o yüzden çokta sıcak olmuyor uzun kollu takımlardwn giydiririm kalın giydirmem bir zıbın birde üstüne uzun kollu birşey giydiririm hem üşümez hemde bunalmaz🥰 sizde evinizin durumuna göre bence ayarlayabilirsiniz
Ebruaslan-21 danla2711 ben Diyarbakır’da yaşıyorum burası çok sıcak ondan dolayı yazlık kıyafetleri bekliyorum ama dediğiniz gibi yeni doğan sonuçta uzun kollu giydiririz zıbın ince askı şeklinde alırım hayırlısyla 🙏😍
Parilti007 Ben de 17+4te hissettim ilk gebeliğim ve ikizler. Şimdi 23teyiz gece uzandığımda iç savaş çıkıyor 🥹😂
Birbenbirbebek Ebruaslan-21 ay umarım aslında takılmıştım bir ara neden hissetmiyorum hala 2. Gebelik diye doktorum 20 ye kadar normal dedi 🥹🤗
danla2711 Ebruaslan-21 😂ayyy diyarbakır mııı yok valla uzun giydirmeyin orası çok sıcak ben eylül ayında turla oraya geldim merkezde gezdim yandım yandım kafamdan duman çıkacaktı😂😂
Ebruaslan-21 Birbenbirbebek gerçekten bende öyleydim sürekli gitmek istiyordum hastaneye acaba birşey mi oldu çok şükür bugün kendini belli etti 😍🙏🏻🙏🏻
danla2711 Ebruaslan-21 çok mantıklı😂 birde bebeğin kilosu önemli ya bazı bebekler kilolu doğuyor çoğu kıyafete giremiyor 😂