bysnmrv Teşekkürler kızlar inşallah sağlıkla devam eder süreçççç herkes pozitifi görsün inşallahhhh 🥹🙈🙈🙈
Farida_Aliyeva_ bysnmrv oley beeee hadi bana katıl👯♀️👯♀️👯♀️ ben sana dedim dimiiii git kann testi ver diye hayrlı olsun kuzummm inşAllah sağlıcakla kucağımıza alırız😍👶🏻 hadi bakalım şimdi kocişe süprizi düşün😻
bysnmrv Farida_Aliyeva_ yaaaa bitanesinnn değer artar inşallah demiii 🥹🙈🙈🙈 yılbaşında süpriz yaparım diyorum arkadaşlarda olacak o kadar sevinecekkiiii çok heyecanlıyımmmm 🥹 iyi ki varsınızzzzz
imcakir bysnmrv bence sen vereli çok oldu tekrar ver yılbsşından önce süpriz yapmadan O zaman belli olur Zaten kaç gün geçmiş oldu artışına bakarız🌸 Hayırlı olsun çok sevindim 🙏🏻🌸🧿
bysnmrv imcakir kanı dün verdim cuma günü doktor yazdığı halde girmemişler sisteme 🥹 yarın veriyim kan 2 günde bir diyolar yaaa
imcakir bysnmrv evet başka posta gördüm şimdi 29 umda vermişsin 31 inde mümkünse aynı saatlerde vermeye çalış ama 31 de ver🙏🏻 süprizinden önce 🥰
Farida_Aliyeva_ bysnmrv çok sevindim inanki kimsenin kucağı boş kalmasın kimse evlat hasreti çekmesin senin sonuç iyo çıkmış bende 55,72 çıkmıştdı dokrot 3 haftalık demişdi
Auri bysnmrv Bence sağlık ocağında verebilirsin kuşum Zaten sağlık ocağında hamilelik takibi yapıyolar bildiğim kadarıyla