bysnmrv Farida_Aliyeva_ evet bugün direkt silik gördüm dün hayaletti çizgi 🥹 yarın değil öbürgün olmadı özelde veririm ya da hastaneye bi sorarım sonucu alabiliyor muyum diye 🥹
Farida_Aliyeva_ bysnmrv ama bence hastaneye git yarın ver anca çıkar pazartesiye kadar netleştir süpriz hazrla salı yılbaşı günü kocişine supriz yap😍😍hadi inşAllahhh
bysnmrv Arkadaşlarla hep bir arada olacağız yılbaşı günü, oyun oynayalım falan diye bi şey planlayıp orda baba oluyosun diye süpriz yaparım 😂 ay çok heyecanlıyım inşallah pozitiftir yaaa
1202 -guzelanne1 dun yaptigimda benimde boyleydi bu sabah biraz daha belirgin bence yarin sabah ilk idrarla tekrarla🥰
-guzelanne1 Seyma63_ canım evet çok zor gördüm bende yarın sabah yapmayı düşünüyorum varsa biraz daha belli olur belki diye
-guzelanne1 1202 yaa gerçekten mi benm de içimde bir umut var inşallah bende görürüm sizin gibi pozitifi 🥰 benm testim gibi olanın resmi var mı bana da moral olur belki
1202 -guzelanne1 Bak bakalim gore bilecekmisin usteki bu sabah alttaki dun sabah fotoda cok belli olmuyor ama gozle daha belirgin gozukuyor🥰 bat 3 benimde cok erken yaptim dayanamayip😅yarin bi daha yapicam