Nurtanesi89 Alp2108ask benim 13 yıl sonra olunca herkes bir seferber. Bana annem hep yattığım yerden baktı Allah bin kere razı olsun. Eşimde aynı şekilde çok destek oldu. Annemin yaşı var doğum temizliği yapamaz diye o kadar çok yazan oldu ki gelip yapalım diye sağolsunlar. Ama benimde herkese yardımım var yani arkadaşım ikizlere hamile idi. 5 yıl sonra gebe kaldı onunda kimsesi yoktu kız kardeşi de aynı anda gebe kalmıştı çünkü. Çalıştığım halde kaç kere gittim evini temizledim. 🤭 Onun ikizleri küçük olduğu için tabi banayardım edemedi ama rabbim de beni hiç yanlız bırakmadı.
Alp2108ask Nurtanesi89 adınıza o kadar çok sevindim ki yaptığınızı rabbim karşılıksız bırakmamış 🌹🥰 ben nerde hata yaptım da acaba kimse bana koşmuyor 🙈😂 şaka bir yana 13 yıl sonra bebişinizin olmasına ayrı sevindim yardıma gelecek kişilerinizin olmasına ayrı sevindim 🥰
Gamzeygmr gamzeoktay Yaaa ne güzel ikiz bebek 😍 Ama eminim taşıması zordur ben bir bebeği zor taşıyorum 😊
gamzeoktay Gamzeygmr ayyy zor olmaz mı her açıdan zor ama bebeklerkmi sağ saglim kucağıma almak istiyorum her kafadan bi ses çıkıyor ikiz bebekler şöyle olur böyle olur erken doğar çabuk hasta olur kuvezde kalır psikolojim alt üst ettiler
Nurtanesi89 Alp2108ask senin güzel yüreğini sevsinler. Rabbim sana öyle sağlık versin ki kimseye ihtiyacın kalmasın. Her işini kendin yap en güzeli. Eskiden vardı halden anlama zor durumda yanında olma. Şimdi bunlar kalktı maalesef. Kaldı ki insanlar kendi evinin işini yapmaz halde artık sana yapacak. Çantasını eline alan gezmenin peşinde olduğu dönemdeyiz 😅 Hanımcılık kaybetti maalesef 😊
Alp2108ask Nurtanesi89 ayy ne güzel konuştun vallahi ağzına sağlık . İçten insanları öyle çok özlemişim ki şuan onu fark ettim sayende 🥰🙈🌹 herkesin canı sağolsun ben kendimize inanıyorum en iyi şekilde bebişimize de bakarız evimize de 🙈🥰
Ilayda12345 1prens1prenses_ bugün 31 haftalık olduk🥰 ikinci gebeliğim 4 yıl aradan sonra bende sezeryan korkular başladı 🤣
kuzuannesi4234 30+2den herkese merhabalar yaklaşık doğum tarihiniz ne gözüküyor benim 2 mart gösteriyor uygulama:)
Olgun_51 30 haftadan selamlar kızlar ilk gebeliğim korku var heyecan var stres var kız bebiş anası olcam inş 29 haftada gittim 1450 gram demişti normal mi sizce kilosu ben biraz zayıfım zayıf hamile kaldım o yüzden korkuyorum zayıf mı iyi mi kilosu diye 🫶🏻👶
Kubrabsyg Linaaybars benimde 2 hafta önden gidiyor ama suyu normal görünüyor. Size ne dediler doktorlar doğum ile alakalı vs beni sezefyana yönlendiriyor devlet.
Linaaybars Kubrabsyg 28+4 haftasındsken 30 haftalık dedi doktor kilosu da 1440 gr bide suyum çok fazla olduğunu söyledi bu benim ikinci gebeliğim ilki sezeryan oldum ama bu gebeliğimle alakalı doğum hakkında hiç bişey söylemedi doktor size doğum hakkında bilgi verdiler mi acaba?
Kubrabsyg Linaaybars benim ilk normaldi ve zor oldu bebeğin omzunu kırdılar. Dıştan hematom oluştu. Şimdi bebekde 2 hafta önden gidiyor. Devlette her muayene gidişimde farklı doktor oluyor hepsi de sezeryan öneriyor. Geçen acile gittim o bile ben demeden sezeryan olursun sen dedi
afra119- 1prens1prenses_ benimde 27 haftalık ikinci gebeliğim, ilkinde çok süslü pusluydum hamile çekimleri falan fotoğraflar ikincide sanki sade kaldım yada zamanım yok bilmiyorum ama heyecanım aynı sanki ilk defa doguracam