Yogurtlupilav Melisaatik her annenin yöntemi farklı elbette ama yukarıdaki yoruma katılıyorum. Bebeği soğuk değil terle-soğusun hasta ediyor. İçiniz rahat etmezse giydirebilirsiniz ama ev sıcaksa çokta abartmamak lazım.
Musilk-1 Melisaatik Melisaatik bebekler kendilerini ısıtamazlar hareket edemedikleri için altlı üstlü uzun giydireceksin tabi ama mesala uykudan kalktı mutlaka yelek giydir yada battaniye ye sar bu sayede hem üsümez sararsanda tutması kolay olur senin için
1Ali Gamzeli_03 hay ağzınıza sağlık gerçekten, benim oğlumda hiç sevmiyor sıcağı şapka takınca bile çığlık kıyamet memeyi de düzgün tutmuyor o zaman millete derdimi anlatamadım bi, yok çocuk üşür yok soğuk kapar yok hasta olur. Maşallah gayette iyi
Gamzeli_03 1Ali canım insan kendini düşünse çok kalın sıkı şeyler giyince rahat edebilir mi emerken bile elini kolunu açtım eldiven vs takmadım şapkayı çıkardım zaten çekmek için belirli bir efor sarf ediyor oda terletiyor meme reddinin sebeplerinden biri de çok sıkı ve sıcak bebekler üşüdügu için değil sıcaklık dan hasta oluyor benim şansım tek başıma büyüttüm çocuklarımı çok şükür 🤲🏻
1Ali Gamzeli_03 benimde ilk bebeğim tek büyütüyorum diğer türlü düşünmek bile istemiyorum zaten iki eş dost görsek onların söylemeleri bile bunaltıyor
Gamzeli_03 1Ali büyük kötü demez ama deme şekli var deme şekli var benim de iki çocuğum var kimse bana emzirme doğum süt sağım hiç birşey demedi bilmiyordum da o kadar çok araştırdım ki şimdi etrafım da yeni doğum yapmış kişiler oluyor anlatıyorum tecrübe ettiğim şeyleri bakıyorum karşım daki bunu duymak istemiyor yada bu onun için gerekli birşey değil yada konu ile ilgili başka bir fikri var doktor demiş vs ona söyleyince hayır öyle değil böyle diyince evet öyle de oluyor demek diyip geçiyorum burada mesela kaç kişiye anlattım süt konusunda ki tecrübelerimi anlattım bazı kişiler de biliyor ya en doğru onun bildiği oluyor ve diretiyor sana hiç hoş olmuyor oda
1Ali Gamzeli_03 evet doğru söylüyorsunuz bende bana fikri uymasa bile teşekkür edip çekiliyorum kenara kimseyi kırmak istemiyorum bu konu yüzünden, buradakilere gelincede hem fikir soruyorlar hemde yazdığın cevabı beğenmiyorlar garipler çözemedim