Bnguuu_102 Kızlar hatim grubu oluşturmak istiyorum kişi sayısına göre 1-2 cüz okunacak haftada böylelikle 1 hatim olacak arapça türkçe okunacak katılmak isteyen var mı güzel olur buradan yapıcaz
Meryemgibi Rojin__321 okuyamayacak olanlar almasın senin vasıtınla yazayım bende,yada alıp okuyamayan olursa biz yazsın bizler tamamlayalım🌸
Civcivimmbenim Rojin__321 öyle yapalar Onlara günah size okunmuş gibi sevap yazılacak Allah’ın izniyle
Meryemgibi Meryemgibi ben okudum,bitti 🌸 şuan başka cüzlerim olduğu için yenisini alamam ama onlar bittiğinde devam ederseniz Allah’ın izniyle katım sağlarım 🌸
Bnguuu_102 @“Rojin__321”#p35063369Allah affetsin daha önce benimde söyleyeip okuyamadığım şeyler oldu oluyor böyke şeyler bilerek yapanında kendi boynuna ol ur zaten 🙃
Burnosunn_annesi Meryemgibi canım kaç günde bitmesi gerekiyor hepimiz haberdar olalım birbirimizden ona göre kim başlayacak
Meryemgibi Burnosunn_annesi canım 30 sayfayı 1 hafta biter bence ama yoğunluklarınız var ise 2 hafta da 1 cüz de yapabiliriz dinimiz kolaylık dini eğer daralıp anlamadan okunacaksa 2 haftada güzelce yapabiriz önemli olan kelamı anlamak siz nasıl isterseniz ben uyarım 🥰 , canım Bnguuu_102