Bnguuu_102 Kızlar hatim grubu oluşturmak istiyorum kişi sayısına göre 1-2 cüz okunacak haftada böylelikle 1 hatim olacak arapça türkçe okunacak katılmak isteyen var mı güzel olur buradan yapıcaz
Bnguuu_102 Ebru_xy slnalknt Meryemgibi Burnosunn_annesi 55selin_ Rabiamina Fi557 Tugceozturkk tazeannesese Civcivimmbenim Seymanurkurt Mlikecn Kubra0021 PurpleRose Mucize2025 Eda42_ Srnis Hanımlar Allâh hepimizin okuduklarını hatimlerini kabul etsin inşallah tüm cüzler bitti bitirmeyenler bir an önce bitirmeye çalışsın duası yapılacak bu hafta tekrardan Allâh kabul etsin şimdi 2. Hatme başlamak istiyorum katılmak isterseniz bilginiz olsun 🥰🌹🌹
Meryemgibi Rojin__321 okuyamayacak olanlar almasın senin vasıtınla yazayım bende,yada alıp okuyamayan olursa biz yazsın bizler tamamlayalım🌸
Civcivimmbenim Rojin__321 öyle yapalar Onlara günah size okunmuş gibi sevap yazılacak Allah’ın izniyle
Meryemgibi Meryemgibi ben okudum,bitti 🌸 şuan başka cüzlerim olduğu için yenisini alamam ama onlar bittiğinde devam ederseniz Allah’ın izniyle katım sağlarım 🌸
Bnguuu_102 @“Rojin__321”#p35063369Allah affetsin daha önce benimde söyleyeip okuyamadığım şeyler oldu oluyor böyke şeyler bilerek yapanında kendi boynuna ol ur zaten 🙃
Burnosunn_annesi Meryemgibi canım kaç günde bitmesi gerekiyor hepimiz haberdar olalım birbirimizden ona göre kim başlayacak
Meryemgibi Burnosunn_annesi canım 30 sayfayı 1 hafta biter bence ama yoğunluklarınız var ise 2 hafta da 1 cüz de yapabiliriz dinimiz kolaylık dini eğer daralıp anlamadan okunacaksa 2 haftada güzelce yapabiriz önemli olan kelamı anlamak siz nasıl isterseniz ben uyarım 🥰 , canım Bnguuu_102