Pechorin0622 Kızlar bır sey merak edıyorum. Devlet hastanesınde takıplı degılsenız devlet hastanesınde dogum yapamıyor musunuz?
Eymenkuzusu Pechorin0622 hayir hic takipli olmayip dogum yapacaginz an bile gitsenz dogum yapabiliyorsunz. Sen bizim Hastaneye hic gelmemişsin biz seni dogurtamayiz demezler herhalde.
AnayimBenAna_ Pechorin0622 devlette doğum düşünüyorsanız bir iki defa muayeneye gitseniz sizin için daha kolay olur en azından kaydınız olur.
Pechorin0622 Roniderya hıc takıplı degılsen gelıp burada dogum yapma dedıler bana devlet hastanesınde
Pechorin0622 Eymenkuzusu tam da boyle oluyormus. Bulundugum sehırde doktor bana gt baska hastanede dogur burada doguramaSın takıplı degılsın dedı. Ustelık 2 kere gtmıslıgım var
Pechorin0622 AnayimBenAna_ aslında dusunmustum hastane evıme asırı yakın. Ama devlet hastanesındekı doktor bana doguramayacagımı. Takıplı olmadıgımı soyledı. Ama 2 kere gtmıslıgım var hastaneye kaydım var yanı
Nurtekee Pechorin0622 o şundan dolayı senin takibini kaydinindaha önce hastanede yapılmadığı için olasi bir aksilikde mesuliyet almak istemiyorlar şöyle düşün senle alakalı bilgileri olmadığı için gibi
Pechorin0622 Nurtekee soyle soylıyım ıkı kere gtmıslıgım var. Ama normalde takıbım ozel hastanede. Bılemedım. Uslup cok serttı. Gercı sorun etmedım ama kafama da takılmadı degıl bu mevzu
Pechorin0622 AnayimBenAna_ ya aslında ılgılı bır doktor benım gttıgım ole bastan savmıyor. Ama ozeldekı doktorum tabıkı daha cok ılgılı. Devlet hastanesı evıme asırı yakın. Ozel hastanede uzak degıl ama su son olaylardan sonra ıkılem ıcerısındeyım
Nurtekee Nazo77 yani daha önceden de hep fevlete gidiyordu ama hic gitmedigi bir hastaneye gitmişti onlarda böyle sorun çıkardı hastane hastane gezdi sonra biryerleri aradilar zor zahmet doğuma alindi