Meryemgibi Meryeli şuan 21,22,24,25,26 bu cüzler kaldı canım bitene kadar vakti var buradan da haber vericem , ama 5 cüz kaldı🥹
Meryeli Meryemgibi tamamdır canım bende 22. Cüzü alayım o zaman.🌸 İnşallah bitirdiğimde yazarım olur mu ? Muhtemelen 1 hafta içinde bitirmiş olurum eğer süresi yoksa bir de niyet ederken evlatlarımızın sağlığı doğumlarımızın kolaylığı gibi niyetlerde bulunuyoruz değil mi
Meryemgibi sweetmom_ Rabbim kabul etsin inşallah kuranı okuyup anlamıyla beraber kendimize birşeyler katmak Rabbimizin bize gönderdiği kelamı okumak anlamak gayemiz Gaybı da Rabbim bilir inşallah kabul eder okududuklarımızı da dualarımızıda 🥰
Meryemgibi Meryeli amin canım Allah razı olsun,duanı ve ismini,yazmak istersen isimle duanı da katalım analım inşallah 🩷
gizolok Merhabalarr, cüzler bitti mi acaba ben bitirdi cüzümü ama sanırım daha var, hızlı bitmesi açısından alabilirim 1 cüz daha.
Tfkcgl gizolok başlığı açan arkadaş nasıl niyet edeceğimizi ya da bizim isimlerimizi alırsa teyit edip öyle okuyalım dedim ☺️
Meryemgibi Tfkcgl canım ismini buradan yazmak istemezsen özelden yazabilirsin duanıda yazarsan hatim sonunda isimle tek tek dua ediyoruz 🩷