Meryemgibi gizolok tamamdır canım 2 hafta içerisinde okursan daha iyi olur ama buraddan yazarım hatim bitti dualıyoruz diye, bitmeden dualatamıcaz zaten🥲
gizolok Meryemgibi tamamdır çok teşekkürler 🌸 ismim gizem bu arada, riskli hamileyim niyetim evladımı sağlıkla kucağıma almak🤲🏻
Meryemgibi gizolok not alıyorum canım,Rabbim sağlıkla kucağına almayı huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏼🩷
Deletedmom_247 Meryemgibi canım merhaba ben arapça bilmiyorum maalesef türkçe gibi arapça okunuşlarını yazıyorlar ya o şekilde okuyabilir miyim?
Edoss123 19 ve 20 alabiliriz ne zamana kadar peki ben de sağlıklı sıhhatli kolay doğum yapmaya niyet edicem
Meryemgibi Edoss123 2 hafta içerisinde canım ,bitmek üzere zaten sizle beraber, ismin eda sanırım demi ona göre not alıcam🩷
Meryemgibi Deletedmom_247 önemli olan niyet canım kutsal olan dil değil kuran ,Rabbim kabul etsin inşallah tabi ki okuyabilirsin ama Türkçe anlamını da peşinden okuyoruz ne okuduğumuzu anlamak için🙏
Meryemgibi Bnguuu_102 5 cüz kaldı canım muhtemelen kendim okucam ama memlekete gidicem bir kaç kişiye daha söylicem nasipse bitiricez Allahın izniyle
Meryemgibi Meryeli şuan 21,22,24,25,26 bu cüzler kaldı canım bitene kadar vakti var buradan da haber vericem , ama 5 cüz kaldı🥹
sweetmom_ Meryemgibi Allah kabul etsin inşaAllah. Sizinle şu bilgiyi paylaşmak istiyorum ayrı ayrı okunan cuzler hatim olmuyor sadece bir cüz okumuş olursunuz. Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşaAllah. Tabi ki birlikte kuran okumak çok güzel ve keyifli ama mukabele şeklinde olmayan ayrı ayrı okunan cuzler hatim olmuyor.
Meryemgibi sweetmom_ Rabbim kabul etsin inşallah kuranı okuyup anlamıyla beraber kendimize birşeyler katmak Rabbimizin bize gönderdiği kelamı okumak anlamak gayemiz Gaybı da Rabbim bilir inşallah kabul eder okududuklarımızı da dualarımızıda 🥰